Predsednički izbori USA 2024.

1. Sad im je fora kao oni su to radili humano i etički, a Tramp pravi koncentracione logore.

Mislim, i meni je to smiješna priča.

Najvažnije su brojke.

2. Brojke i tokovi novca, na dobrom si putu jovore.

3. tokovi novca

A vala i fentanola, dece koja završe po kojekakvim pedofilskim lancima itd.

4. A s ovim tekstom se ne slažem. Previše drami, i previše je antiruski, ali opet interesantan za pročitat. Opet zanimljivo mi je da neko može imat toliko ekstreman stav. Treba ako ništa čuti šta ima da kaže. Iako se ne slažem.

5. https://www.b92.net/info/svet/140006/amerika-usla-u-rat-sa-iranom/vest

Inače Tramp ne pokreće ratove, ma ne bi on to, šta vam je, to samo ovi Klintonoidi, Bajdeni i Kamale...

6. Mada iskreno se nadam da će biti lokalizovana intervencija, i lično mislim, ako ovi zaista i rade na pravljenju neke atomske, to i treba osujetiti, jer njima je ipak zvanična doktrina uništenje Izraela, i čak imaju na glavnom trgu sat koji odbrojava vrijeme, tj. rok koji su sebi postavili da to urade. Isuviše su fanatični da bi im se pustilo da razviju nuklearni program, to bi bila realna prijetnja. Tako da možda je i bolje da im se to sad sve eliminiše, nego da dođeš u situaciju da za koju godinu roknu atomsku na Tel Aviv, a tada bi to zaista bio vatromet svjetski...

7. Jes bate militantni ovi iranci ne treba to dozvoliti al ješe srce duša tu i tamo počine genocid al biblijski je to narod ej

https://i.imgflip.com/9y5h84.jpg

8. eo i studenti reki ono sto svako normalan misli jedino jovori u istoj ješo kanti sa vucelom

https://x.com/blokada_ekf/status/1936424545293902059?t=U9FfptFL8mx8Cya9btey2g&s=19

9. Ovo jovor što je izasrao još samo u Tel Avivu možeš čuti

10. Такоје Трампе, сад кад крену мује на Израел, уууххх.

11. bice itekako jos rokanja po isisraelu naravno sa zaslugom jer avg jesovan razmislja isto ko kamalisti iz srpske

12. Ja sam rekao da ne podržavam intervenciju, ali ako se već desi, možda i bolje da se eliminiše nuklearni program, ako je to moguće postići.

Kontam ono u fazonu ne bi bilo dobro da tu imaš Iran sa atomskim.
    A što se Izraela tiče oni vjerovatno imaju već X godina, pa nisu ni protiv koga upotrijebili.

Nemojte čitat selektivno šta sam rekao:
    obratite pažnju na početak šta sam napisao

Inače Tramp ne pokreće ratove, ma ne bi on to, šta vam je, to samo ovi Klintonoidi, Bajdeni i Kamale...

13. Tj. suština priče, ako je ovaj rat neizbježan, bolje da se desi sad, nego nekad u budućnosti, kad imaš obe strane naoružane atomskim oružjem, što bi moglo završiti ko zna kako.

14. Ako ćemo pošteno, Iran ispao pička što je pustio Gazane da stradavaju onako, kad su ih već gurnuli u proxy. Umesto da su rokali po Izraelu odmah prve nedelje kad su videli gde je to krenulo, ovako, jebiga, došao red i na njih. Viđećemo šta će preduzeti.

15. Ja sam rekao da ne podržavam intervenciju, ali ako se već desi, možda i bolje da se eliminiše nuklearni program, ako je to moguće postići.

ovako se jelo govna i za irak pa na kraju ispalo false flag

ne bajo, ješe oće da izdominiraju gde god mogu i naravno da žrtvuju druge za svoje ciljeve, kako u eu, tako u sad, tako i na bliskom istoku i u ukrajini po mogućnosti a sve ostalo ti je čista propaganda

16. Ko bi reko da ću se na temi globalnih sukoba slagati sa Carom

17. Kati napali Iran pa si se prizvao savesti, da jese rokaju neku hriscansku zemlju bio bi u najmanju ruku ravnodusan

Sto se trampalea tice prodo je amerikance, aj sto nista od epstajn fajlova vec nista ni o ubistvu kenedija. Jese se preobukle u trampa jer je prica sa administracijom zavrsila na djubristu i nisu je ni priglupi ameri vise hteli. Al bar su ukinuli leftardsku i klimatsku agendu, i to je neki pomak

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.