jbt koji si ti naivko nie cudo da si fasovo od one radikal babe na pristojno lol
srpski radikali šešeljuge = satanjahu
Ja sam naivko, bilo na ndh1, znači desilo se.
ne prolazis ideoloski bro, usrao ti se šešeljuga i po pitanju ješa u ćivot
jbg
Šeksara podržao sakatog ajatolu, pametnom dosta.
Šeksara stari bezbožnik, najveći neprijatelj Jezdimira, Srba i Ciganja, sva 3 nebeska naroda.
daj link manje droga
Šeki i šćiptar čkolovali Gebelsove radove, uramljen im je bukv iznad radnih stolova. Aj ti sa tim tvojim islamo-naci-sOciJaliStima, ja ću moje pištolje u moj opasač. Jebi ga, mora svako malo da se objasni hijerarhija.
El si ozbiljan sada, stvarno te pitam?
O čemu ti. ajnhorn ješa & bler savetnici ace šiptara koji nikada nije došao u hag za politiku 100/1. Aca šiptar švab&soroš sledbenik 1/1 (komitet 300)
propaganda za mentalaće
minvajl
Mešaš babe i žabe.
Onaj nivo “Izrael je pomagao Hamasu”.
Jeste, dok se Hamas izjašnjavao kao humanitarna organizacija.
Šćiptar je davljenik, hvata se za svaku slamku.
Pusti me tih priča.
Uostalom - spreman za da izdam Cionizam samo da se šćiptar nabije na kolac.
Spreman sam da veličam Francuze, eto.
davljenik 16 godina podrške ješovanske eu lol
https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-u-tivat-idem-jer-me-pozvala-fon-der-lajen/1jbb24d
minvalj
ćevara: sve funkcioniše regularno
svi vi koji ste uzeli gejcove vace ste bukv kurcinela od kritickog promisljanja
i to je tako
Pa jbg brt, dok si ti ovde veličao šešeljugu mene ljudi presretali na ulici, pljuvali mi u lice.
ne radi se o ćećeljugi vec o narativu, jebo personu koja laze. A seseljuga dok je u hagu bio govorio istinu, al ne zbog istine već zbog svoje bulje
to je već klasik
Najlakše je kad se ušuškaš u populizam i onako periskopski podigneš vetrokaz.
ja, baš je šešeljugina nacionalna priča populizam a većinski srbija ga smatra udbašem klošarem. A i podržava ješe
jebigica
ta spika o seseljugi prolazi jos samo kod jugosolvena antisrba (josipovih glupandera)
Ko je ovde veličao Črampa i Šešeljugu, ti ili ja, m?
Pa kad je video da voda ne ide na njegovih sto drama na 6 kamenova na 7 dana počeo da se povija kako vetar piri?
Ja sam barem ostao dosledan.
I DOSTOJAN.