Prijava

Ko je ovde veličao Črampa i Šešeljugu, ti ili ja, m?
Pa kad je video da voda ne ide na njegovih sto drama na 6 kamenova na 7 dana počeo da se povija kako vetar piri?
Ja sam barem ostao dosledan.
I DOSTOJAN.

srpski radikali šešeljuge = satanjahu

Ja sam naivko, bilo na ndh1, znači desilo se.

ne prolazis ideoloski bro, usrao ti se šešeljuga i po pitanju ješa u ćivot

jbg

Šeksara podržao sakatog ajatolu, pametnom dosta.
Šeksara stari bezbožnik, najveći neprijatelj Jezdimira, Srba i Ciganja, sva 3 nebeska naroda.

daj link manje droga

Šeki i šćiptar čkolovali Gebelsove radove, uramljen im je bukv iznad radnih stolova. Aj ti sa tim tvojim islamo-naci-sOciJaliStima, ja ću moje pištolje u moj opasač. Jebi ga, mora svako malo da se objasni hijerarhija.

O čemu ti. ajnhorn ješa & bler savetnici ace šiptara koji nikada nije došao u hag za politiku 100/1. Aca šiptar švab&soroš sledbenik 1/1 (komitet 300)

Mešaš babe i žabe.
Onaj nivo “Izrael je pomagao Hamasu”.
Jeste, dok se Hamas izjašnjavao kao humanitarna organizacija.
Šćiptar je davljenik, hvata se za svaku slamku.
Pusti me tih priča.

Uostalom - spreman za da izdam Cionizam samo da se šćiptar nabije na kolac.
Spreman sam da veličam Francuze, eto.

svi vi koji ste uzeli gejcove vace ste bukv kurcinela od kritickog promisljanja

i to je tako

Pa jbg brt, dok si ti ovde veličao šešeljugu mene ljudi presretali na ulici, pljuvali mi u lice.

ne radi se o ćećeljugi vec o narativu, jebo personu koja laze. A seseljuga dok je u hagu bio govorio istinu, al ne zbog istine već zbog svoje bulje

to je već klasik

Najlakše je kad se ušuškaš u populizam i onako periskopski podigneš vetrokaz.

ja, baš je šešeljugina nacionalna priča populizam a većinski srbija ga smatra udbašem klošarem. A i podržava ješe

jebigica

ta spika o seseljugi prolazi jos samo kod jugosolvena antisrba (josipovih glupandera)

https://www.youtube.com/watch?v=XNTajxRXfmo&t=14s