Predsednički izbori USA 2024.

1. matori el ti baba ili deda ješa aj priznaj? šta ti dođže abramovič?

Nažalost ne. Samo volem Izrael i Jevreje, ne volem radikalni Islam, Iran i iranske proksije i istinoljubljiv sam po prirodi i uzgoju.

2. jel liče ješe na ciganje kako ti to gledaš?

3. Svaki put kad ciganji nešto planiraju izginu u desetinama hiljada. Kao vole da ginu, a onda kmeče libdardima po Evropama i Amerikama.

4. matori jel ti liče na srbe jebem te mutava ili liče na ciganje

5. Ne da liče nego isti narod.
    Mala razlika - ciganji gnjupi Ješimiri najpametniji narod na svetu, svašta moš da naučiš korisno od nji.

6. ok finalno pitanje dal bi dao ćeru za ješu ciganja

7. Hahaha pa nisam ja kozojeb iz bronzanog doba pa da dajem ćeru, živim u slobodi, kad ode iz porodičnog gnezda voleo bih da bude s nekim koga voli, nisam probirljiv.
    Bolje da ta osoba bude muško nego neka Brnaba doduše. da imam male ciganje unučiće da zajedno hranimo labudove jednog dana, inšala.

8. aaa kapiram sad, dao bi ciganju da je odvede ako ona vidi sreću u tome, jer ko je čevu da brani nekom radost iako je mu ćera pajsad džejetina

9. jes matori samo bi te bola savest ostatka ćivota lol šta da se nismo kotili sa ciganijom ko do sada haha

vidi onu lepu belu decu sa druge strane jezerceta to smo mogli biti mi...ali mi smo levičari znaššššš

10. Ne bi me ništa bolo, baba s kevine strane mi je pliduovka, poyyy.
    Deda širio bractvo jedinstvo.
    U porodici generalno nisu mi kmečali koliko nas su nacisti poubijali već smo slavili koliko smo mi njih.

11. brt ješe i nacisti su ista strana danas, čime se ti hvališ?

12. Haha pa gde ja levičar, a ti što braniš queers for Palestine haha a pritom stigmatizuješ Semite raznih veroispovesti, treba da ti napravim musaku i da pričamo o osećanjima jednog dana. Zbunjen si, ništa strašno, komplikovane su to stvari.

13. brt ješe i nacisti su ista strana danas, čime se ti hvališ?

Greta je jaka u tebi.

14. Svi jugosloveni su levičari mojne se praviš sad lud lol

a i ne branim ja palestince majmune samo kažem da nema gore žgadije od ješa toeto

*a ni ciganja

15. To stoji za Jugoslovene, možda sam malo skeptičan jer sam išao u isti razred sa pajsad Mladenom Obradovićem :-DDD

A Ješe meni baš simpa, pametni, mudri, hrabri, vole ćivot itd.

16. vrv ti je bliži marko djuric po satansitickim uverenjima lol

A Ješe meni baš simpa, pametni, mudri, hrabri, vole ćivot itd.

jes bas lep narod ješe, fazon marija serifovic

17. Koji promašen zicer tzaro, Marko Djurić dok Marina AVRAMović stoji otvorena ispred nosa :)))))

Ovo za M Šerifović ne kontam, moram da priznam.

18. ciganji jebo te ja da te jebo, zna se šta je bela rasa, ili si ras ili ciganj

19. Po toj logici nasumičan śćiptar > Itamar ben Gvir.
    Jel si to sam smislio ili ti neko pomagao?

20. Ti bi ćeru radje Paveliću nego Smotriču, sad mi je jasno.
    Da citiram Stivi Vondera - nikad nisam video smisao rasizma.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.