Predsednički izbori USA 2024.

1. pričamo o prvom rođendanu malog belog deteta jebem te glupava

prvi si se ocelio na genocidnu teritoriju jebem te mutava al uredno zoveš sve domoroce da konfirmuju haha

2. aboridžini prvi jedu tortu molem lepo hahaha

3. moj čevara, kunu se ljudi u strance već decenijama, al slabe vajde od te propagande

4. Sedi jedan.
    Prouči malo - Maori su genocidan narod, optuženi i osudjeni i obeleženi.
    A zajedno sa Englezima su skenjali Francuze, što je složio bi se za svaku pohvalu. Nažalost nisu izvršili genocid nad njima, ali biće dana. Moje maorsko unuče biće odgojeno na pravi način, dogodine u Parizu.

5. znači ništa bez zapadne kolonije i podela a onda dočo jevro-srbo sa spoznanjem istine

dakle pusaci kurca

6. nemos to tako gledas jer u ranku si aboridzina i toeto

7. cara:
    MRZIM CIGANJE!!!

isto cara:
    Moja ćerka ima da se uda za onoga kojeg ja izaberem a ne za koga bi ona htela, mora da bude iz dobre kaste i da ima istu boju kože kao Pavelić.

Karam Prasad lvl800

8. iz dobre kaste i da ima istu boju kože kao Pavelić.

ko blagoje jovovic hnjo hnjo hnjo

9. Nažalost ne. Samo volem Izrael i Jevreje, ne volem radikalni Islam, Iran i iranske proksije i istinoljubljiv sam po prirodi i uzgoju.

Eh, nije ni prvi ni poslednji kome je prepička (u ovom slučaju pacifička) isisala pamet kroz donju pipu

10. Tako barem kažu ovi što su mi isisavali pamet kroz donju pipu.

11. chevu toliko si psujetan oko ješa teme da bi coek na cas pomislio da si čist ješovan lvl predrag kon lol

12. ili kripto ješa fazon marko djuric

13. Ja svaki put kad ovde dodjem ili čevu frankofob ili čevu ješovil.
    Zaista ne znam čime je sva ta mržnja izazvana.

14. Ostaje nam da verujemo da čovek od njegovih godina i životnog iskustva formira ovakve stavove isključivo jer je čuo negde da manu čao podržava palestince

15. Prvi video je odlomak iz drugog.
    ŠKK?

I Zelenski mi ne dodje ništa.

16. Od pocetka ovog sukoba vidio sam samo tri vrste ljudi koji otvoreno podrzavaju izrael:
    1) cioniste
    2) muskarce koji su oženili jevrejku
    3) neke hrvate

17. čovek od njegovih godina i životnog iskustva formira ovakve stavove isključivo jer je čuo negde da manu čao podržava palestince

ili je od istih dobio popički na severu francuske ili slicno lol

Ne pravda se genocid samo iz ideologije i gluposti, bude tu i sitnog interesa i sujete

18. Od pocetka ovog sukoba vidio sam samo tri vrste ljudi koji otvoreno podrzavaju izrael:

Uneh u tvoj život svetlost saznanja.
    Nema na čemu,
    Usput “Izrael” se piše sa velikim “I”.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.