Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Jakšić u razgovoru za N1 kaže da bi promena američke administracije mogla da izazove velike potrese i utiče na srpske odnose sa Kinom.
...
To bi se na Srbiju odrazilo jakim pritiscima da se odustane od Bora i drugih velikih kineskih investicija, navodi sagovornik N1.
Anti-Tramp kmecanje je najefikasnije za ubjedjivanje ljudi da podrze Trampa, bilo strano ili domace
Change my mind
ovo je kao onaj fazon ne slušajte X i X muzičara on mrzi pedere!! i ja počnem da ga slušam
Eo kamala vec presisala trampa 44:42 ceo svet je cekao ovaj trenutak
Pravi ljubitelji slobode mogu da odahnu. Tetka Kam će da reši ovo
Slava joj
мајнд контрол ради пуном паром ајмо рука!
Na osnovu onlajn ankete sa 1200 ljudi od kojih 200 nisu cak bili ni glasaci lol
нестварно је колико ће трамп разбити ову тупсонку
ал колико су очајни ови кримоси из демократске странке мобилисани су сви глумци певачи сви ретарди да кењају како је најгори преседник па онда атентати па курве па оптужбе за шта прање новца шта већ казне 150 милиона хахахахахахах
ovo mi zrači istom nekom bednom krezavom balkanskom energijom kao kada je dragan čović poslao kerušu da se takmiči sa željkom komšićem i onda bošnjaci izglasali za njeg i keruša propade.
se mejmun javio kace setao pored grackog kazina u monaku da pokae kako je
J A J O
A
J
O
Ćamala izgubila sav mogući kredibilitet davnih dana, kada ju je ova neka lepuškasta Marinika vratila na fabrička
https://www.youtube.com/watch?v=WabvabWvv8k
Zato je sad i žrtvuju jer mora cirkus da se nastavi, a neće da žrtvuju ljude koji imaju kakve takve šanse jer trebaju im za ubuduće. Da je afro pa ajd i nekako, ovako, ne miriši je crna zajednica baš mnogo, pošto je ubačeni element jelte.
Ja cuo da je i afro i indi i usa istovremeno vrv je pigvinka ako zatreba
"Lepuskasta Marinika" btw odjebala Demokrate skroz ubrzo nakon ovoga, jos jedan dokaz da niko polu-normalan nije ostao u toj stranci
Momci, bio sam stoposto siguran da tramp uzima dok je bio bajden ali sad otkako je dosla kamala bice ozbiljna makljaza
sad ce biti haos, a onda kad tramp uzme bice dodatan haos
Tulsi gabar milf prepička
мммм је л боља та тулси или ђорђија мелони
Tulsi je pacifik, meloni je evropa, preciznije moldavija
па не питам која има бољу географску припадност бе него која је боља риба