Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Tramp bukv SNS
nisu ješe globalisti juče provalili kako prejebati široke narodne mase, rade to još od koejakvih buržoaskih i oktobarskih revolucija, daj samo ono što narod želi i treba da čuje pa ćemo na toj politici da ih prejebemo a likove tipa trampaleo vucela ucenimo na max...i onaj atentat što se sumnjalo velike šense da je režiran događaj koko god delovalo uverljivo
svi redom judeo globalisticke maskote, tramp, vucela, merc, meloni, mikron, stramer, zelenski, ursula, golani i onda se trvu nešto međusobno ko će više uzme za sebe, ofc vucela je žnj liga
eo još primera kripto jevrejštine
דודיק (Dodik).
Zanimljivo je da se ovakav zapis na hebrejskom ponekad koristi i kao umanjenica od imena David (npr. "Dodik" kao nadimak za Davida), jer דוד (David) znači "voljeni" ili "ujak" na hebrejskom. Dakle, u hebrejskom kontekstu דודיק bi mogao da se shvati kao "mali David" ili "Davidov nadimak"
https://www.politika.rs/thumbs//upload/Article/Image/2022_07///677z381_dodik-j.jpg
https://i.ytimg.com/vi/vazlyV-C6mU/sddefault.jpg
Za dodika se zna da je zapadni pijun, westendorp ga doveo kao alternativu sdsa nakon sto je karadzic pobjegao ‘96 zbog ratnih zločina . To sto je vremenom promjenio plocu (za lokalno stanovnistvo), morao je da bi se odrzao na vlasti ali evropa mu i dan danas cuva bulju kad zagusti inace bi ga davno odpeljali s vlasti a tad mu ni vucela ne bi mogo pomoc
https://www.youtube.com/shorts/meBN2pJ5F4M
Одавно се зна за шта служи „Холивуд”.
Mmmm… ne.
Napadi na sirijsku vojnu infranstrukturu su samo u službi zaštite Druze muslimanske ši’itske manjine, (druuuuuuže lol), praktično drugomuslimana koji su na strani Izraelja i kojih ima oko milion sve zajedno, od kojih pajsad 152 soma u Izraelu. Poznati kao neki od najhrabrijih boraca u okviru IDF-a.
Izrael takodje po istoj logici brani Kurde - ima neka problena? I Alavite.
“Kada bi Palestinci voleli sopstvenu decu onoliko koliko mrze Izrael, bio bi mir”.
“Kada bi Hamas spustio oružje - bio bi mir.
Kada bi Izrael spustio oružje - Izraela ne bi više bilo”.
Pričaš kao da Iran posmatra stradanje Palestinaca kao tragediju, a ne zgodnu priču za jačanje sopstvene retorike. Sa Gretom kao megafonom, bukvalno.
Ustvari - Greta propo.
Sada im je glavni megafon
HAAG
A
A
G
Padaju maske polako, vidim.
Из ког ормара је Чев-Ву да мртав ладан пискара о Израјелу и Палестини, јбт, де си био до сад.
očigledno je da su braća druzi prava kasta a ne kriptojevrejska gamad, zato se ovo i radi u cilju uspostavljanja cionacističke nakazne tvorevine
d r u y e
m o y
Druzarele odabrale mudru stranu na vreme i sad imaju ledja.
Oduvek jebote.
Evo cara može da posvedoči.
Forsiram ovu priču od 2008.
Samo je sada u žiži, pa došlo mojih 5 minuta.
Све у своје време што би рекла једна дефка чувеног аутора не могу да се сетим ког, обзиром да нема никога на сајтоу, јбг. :D
Kako nema nikoga, ja sam tu :-ДДД
Da sažmem za ove lubanje tipa cara:
Ove jezive slike i priče iz Gaze kojima smo svi svedoci, mislim da svi možemo da se složimo - su neoprostive.
I kada bi ti imao srca da kažeš - dobro, pobedli ste, evo - bilo šta - samo da ova strahota prestane, ako bi Hamas lepo najzad vratio taoce, žive i mrtve, izvinio se lepo što se izleteo u duboki ofsajd i epštejnovao se, (ubio se bez da se ubije, antonim kobejnovanju), da Izrael ispali jedan metak nakon toga okrenuo bih svu svoju retoriku oštro protiv samog Izraela.
Meni su zvezda-vodilja judeo-hrišćanske civilizacijske tekovine.
Za Hamas je smrt svakog Palestinca gorivo.
Što mladji i neviniji - to je oktanska vrednost tog goriva veća.
Nemoj brate da patetišeš pred kamerama o nekim tragedijama, ako je moć da se ovo završi u tvojim rukama.
Nemoš pričaš “smrt Izraelu” za dobro jutro, pa im obeščastiš muzički festival, pa kmečiš po den haagovima kad te napuše kurcem posle.
chejew ti si ozb amater chkode, gleaj ovo
1 muzički festival false flag operacija
2 operacija pejdžer vrhnuska selektivnost meta
3 operacija pobiti vrh iranske vojske hirurški precizno na stotine km udaljeno
chejew: ali mora temeljno ZnoOoOoOOoooŠ nije dženosajd samo treba reći EEEEzvini
1. Ako je je fols fleg - zašto vam ginu deca, Palestinci decxko?
2. Mudrost. Bukvalno trećina proksija osakaćena na mudrost;
3. Pogledaj pod (2).
Ali ne - svski izgubljen ćivot nas čini jačim!
Priča se po kikindama da je gEnOcEEd, mora da je stvarno tako.