Predsednički izbori USA 2024.

1. Rispekara druze :)))
    Evo, gleda se SPA.
    Sad počinju da kenjaju. Za sahat vremena ide trka.
    Za ove što propuštaju - ako ćete da gledate jednu trku ove godine - gledajte ovu.

2. hleba & čevara lol

3. uh da baš je vredno gledati i upitno je ko će da pobedi postoji veliki paritet u tom sportu trenutno

4. uslovno dobra

vo zlo, ovaj zločin nad tim logorom srčano pomaže većina vlada evropskih zemalja i najjača zemlja na svijetu – SAD. Istovremeno njihovi klijenti, arapski režimi, ili šute dostojni neizreciva prezira

isto vazi i za bih

i ovo debilno na max

"Svijet klizi ka nekoj kataklizmi u kojoj će ili nestati ili će se na tragičan način resetovati. Svi ćemo platiti veliku cijenu za to. I zaslužili smo jer nismo prepoznali raspomamljeno zlo i nismo preduzeli ono što je trebalo preduzeti"

cuj nije se prepoznalo, tacno se znalo sta ce da se uradi samo je trebao dobar povod.

A mogao je i bolje da oplete po eu, nato paktu, kojekakvim nvo fondacijama i ostalim centrima za društveni kurac...ali to ne sme razume se.

Sve u svemu ovo je u ranku ko kad mikron kaze da se razmislja da prizna palestinu, tipično pranje ljage sa sebe

5. Šuška se da bi i VB mogla priznati Palestinu uskoro, krenula je predstava za tupave

6. svako ko je do sada ćutao treba da nastavi, ovako samo piša po nevinim žrtvama nedvosmislenog genocida i čišćenja terena. Pravedniji čevara koji jede govna i nalazi u ovome opravdanja

7. kojekakvi jovori, celtovi i slični drugosrpski karakteri će ovo osude tek kada bude izdato zvanično saopštenje, znajući praksu haga i ostalih mejmuna a da bi prectava bila zaokruzena vrv ce da odrobija par lica nekad negde i naravno da nece biti kriv kolektivni izrael i zapad vec neki tamo mejmuni budale, vrv bibi. I neće nikad biti genocid jer ješovani kotrolišu procese rata isto tako i medjunarodne sudove.

Bitan je postignuti cilj na kom će se raditi i dalje uz jos genocida prema potrebi

8. Nagazili ovog djurica kako vec, da je cionista i da radi za izraelske interese a kad je cara to pricao ja nisam vjerovao

9. Oprosti nam caro, mozda je i ravna.

10. još i učestvovali u tome direktno franjo sloba i nato pakt. sve bio deal. Hrvati kmeče o nekoj neovisnosti a pod pavelicem bili pajsad nezavisni lol

11. Pliduuu pre 21 minut
    Oprosti nam caro, mozda je i ravna.

Jedino sto je ovde ravno i glatko je carin mozak

12. haha sad mi jasno sto su celtaru kikovali sa diskorda pa je dočao ovde da kmeči

care vrati celtibora na diskord i sorosa ti oprastam

13. A ajd, zajebavam se, sve ove kao politicke teme, jedi govna, nebitno, svako jede.
    Samo leba ti nemoj se baviti ravnozemljasenjem i ostalim sizofrenijama.

14. znaci ta sapunica ne sme da ti se dira.
    Kapiram da svako mora ima neke svoje temelje na kojim počiva ali brate baš da se kuneš u okruglu zemlju i let na mesec malo glupo, ima dosta pametnijih stvari u ćivotu nego kleti se u nauke koje se revidiraju spram novih saznanja a do tad drže ustanovljenu dogmu kao mejnstrim haha

15. A jebem li ga ako si spreman da umres na teoriji da je zemlja oblika zelenog teletabisa, sta da ti kazem :)

16. Plidajzla esam lepo reko da osudjujem akcije Izraela na Zapadnoj obali i šešeljaste Ben Gvirove i Smotriče.
    Imam i ja dušu.
    Ja sam u principu anti-‘Amas.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.