Predsednički izbori USA 2024.

1. Rispekara druze :)))
    Evo, gleda se SPA.
    Sad počinju da kenjaju. Za sahat vremena ide trka.
    Za ove što propuštaju - ako ćete da gledate jednu trku ove godine - gledajte ovu.

2. hleba & čevara lol

3. uh da baš je vredno gledati i upitno je ko će da pobedi postoji veliki paritet u tom sportu trenutno

4. uslovno dobra

vo zlo, ovaj zločin nad tim logorom srčano pomaže većina vlada evropskih zemalja i najjača zemlja na svijetu – SAD. Istovremeno njihovi klijenti, arapski režimi, ili šute dostojni neizreciva prezira

isto vazi i za bih

i ovo debilno na max

"Svijet klizi ka nekoj kataklizmi u kojoj će ili nestati ili će se na tragičan način resetovati. Svi ćemo platiti veliku cijenu za to. I zaslužili smo jer nismo prepoznali raspomamljeno zlo i nismo preduzeli ono što je trebalo preduzeti"

cuj nije se prepoznalo, tacno se znalo sta ce da se uradi samo je trebao dobar povod.

A mogao je i bolje da oplete po eu, nato paktu, kojekakvim nvo fondacijama i ostalim centrima za društveni kurac...ali to ne sme razume se.

Sve u svemu ovo je u ranku ko kad mikron kaze da se razmislja da prizna palestinu, tipično pranje ljage sa sebe

5. Šuška se da bi i VB mogla priznati Palestinu uskoro, krenula je predstava za tupave

6. svako ko je do sada ćutao treba da nastavi, ovako samo piša po nevinim žrtvama nedvosmislenog genocida i čišćenja terena. Pravedniji čevara koji jede govna i nalazi u ovome opravdanja

7. kojekakvi jovori, celtovi i slični drugosrpski karakteri će ovo osude tek kada bude izdato zvanično saopštenje, znajući praksu haga i ostalih mejmuna a da bi prectava bila zaokruzena vrv ce da odrobija par lica nekad negde i naravno da nece biti kriv kolektivni izrael i zapad vec neki tamo mejmuni budale, vrv bibi. I neće nikad biti genocid jer ješovani kotrolišu procese rata isto tako i medjunarodne sudove.

Bitan je postignuti cilj na kom će se raditi i dalje uz jos genocida prema potrebi

8. Nagazili ovog djurica kako vec, da je cionista i da radi za izraelske interese a kad je cara to pricao ja nisam vjerovao

9. Oprosti nam caro, mozda je i ravna.

10. još i učestvovali u tome direktno franjo sloba i nato pakt. sve bio deal. Hrvati kmeče o nekoj neovisnosti a pod pavelicem bili pajsad nezavisni lol

11. Pliduuu pre 21 minut
    Oprosti nam caro, mozda je i ravna.

Jedino sto je ovde ravno i glatko je carin mozak

12. haha sad mi jasno sto su celtaru kikovali sa diskorda pa je dočao ovde da kmeči

care vrati celtibora na diskord i sorosa ti oprastam

13. A ajd, zajebavam se, sve ove kao politicke teme, jedi govna, nebitno, svako jede.
    Samo leba ti nemoj se baviti ravnozemljasenjem i ostalim sizofrenijama.

14. znaci ta sapunica ne sme da ti se dira.
    Kapiram da svako mora ima neke svoje temelje na kojim počiva ali brate baš da se kuneš u okruglu zemlju i let na mesec malo glupo, ima dosta pametnijih stvari u ćivotu nego kleti se u nauke koje se revidiraju spram novih saznanja a do tad drže ustanovljenu dogmu kao mejnstrim haha

15. A jebem li ga ako si spreman da umres na teoriji da je zemlja oblika zelenog teletabisa, sta da ti kazem :)

16. Plidajzla esam lepo reko da osudjujem akcije Izraela na Zapadnoj obali i šešeljaste Ben Gvirove i Smotriče.
    Imam i ja dušu.
    Ja sam u principu anti-‘Amas.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.