Predsednički izbori USA 2024.

1. nista im nije sveto bozijeg li izabranog naroda

2. Hahaha 3I/ATLAS, vanzemaljci napadaju u novembru ove godine :))))
    Bukvalno na legacy media vestima.

3. Opet gospojn Loeb jede govna, kako taj čovek još uvek ima posao nije mi jasno.
    Sve samo da se skrene pažnja sa liste.

4. ne postoje legacy mediji, postoje propagandisticki i alt mediji

5. Ma mislim nije onion.
    Financial times, NY post, stiglo i do Foxa, BBC-a…

6. Znam sta mislis lol

I prosle godine isto bila najezda nlo-a nad amerikama

7. Televandjelisti oma skočili, kažu to je onaj lažni Džuzus što treba da dodje da ujedini ceo svet da bi ih kontrolisao pre nego što dodje OG Džuzus sa istinom, jer istina DELI.

8. bukv ne mogu zamislim drugu tacku sem amerike gde ce se odvije neko nlo clash sranje sutra

U suprotnom zev

I mesija ce isto morati u amerike prvo

9. Pa to je i fora - neće sutra, daleko je novembar.
    Sad im je vlada ionako na godišnjem, izglassli na brzinu da se raspuste par dana ranije, da izbegnu gužvu

10. napravice i simulaciju ako zatreba

11. Samo lažni mesija će da se spusti na zemlju.
    Pravi će samo da se ufotelji na nebeskom prestolu.
    Cela ta priča je da će prvo dodje Šejtan, da se preruši u Mesiju i da ujedini ljude protiv velikog zla, (vanzemoljaca) da bi ostvario potpunu kontrolu nad nj, a onda pravi Džuzus dodje sa ISTINOM i najebe mu se 300 majki.

12. napravice i simulaciju ako zatreba

Nemaju još tehnologiju za te Blue Beam priče… nadam se lol

13. Nemoguće Caro da ti ne veruješ u ovaj Cigar Elijen šip.
    Ja mislio čim si čuo vest da si izračunao u koju će od onih baza na skrivenoj strani Zemlje da uleti.

14. reče čoek kojem judgement day bio 15 mart. Prelol

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.