U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Haha zamisli kakav sam tek u plus fazi.
Bukvalno izbegavate odgovor na moje pitanje.
pajsad opravdaš genocid
Carimire, Melkore… ok je da se rasplačeš na tastaturi i čačkaš po “cionističkim zaverama”, ali nisi ni pokušao da odgovoriš na ono što sam ti postavio:
Zašto, ako je Izrael ubica nije smeo da opstane, država koju prezireš jede masno po svim metrima uspešnosti - nauku, ekonomiju, defanzivnu sposobnost?
Izabran i omražen, ali još uvek stoji. I to je tvoje pitanje, ne moje.
Kad sve objašnjavaš kroz teorije zavere, globalističke spinove i “Jevreje koji vladaju svetom” - nisi ni počeo da odgovaraš, samo si upakovao svoje frustracije. Mržnja = pali trag, ali ne donosi poen.
Ako tvoj ideološki narativ ne može da objasni realnost - možda nije problem u Izraelu, već u pričama koje si prihvatio?
zato sto je izrael frankestajn drzava i to je reseno
Haha priča mi o Vinčanskoj civilizaciji iz perspektive Srbije a Izrael je frankenštajn.
Idem da spržim jednu dobru zelandsku buksnetinu, da se spustim na tvoj nivo, pa da nastavim da te omalovažavam.
Pricam ti da je vincanska starija mejmune a od nje strarije nema
I to ti je reseno lol
https://youtu.be/Wg7WmI-azmk?si=ZzyJOoXpzIdoJl5A
Caro aj ne seri, prvi bi isterao hamas mejmuna iz svog sokaka, ne zato što je hamas nego zato što nije BEO.
Tvoje reči.
ofc da bi isterao amas al bi i jese oterao isto tako, i bele i smedje ješe
Jbt startovale me neke jese 15og marta u bg fazon de je zoloski vrt, bio ubedjen da su arapi neki, kae mama jesa jel su srbi muslimani lol
To je taj obrazovani narod haha
@Melk:
Znaš da poštujem tvoje analize, ali ponekad mi deluje da previše želiš da držiš figu u džepu.
S jedne strane, prihvataš da je Izrael realnost, da je Hamas smeće, da arapske države nisu cvet demokratskog društva - a s druge strane, stalno vraćaš diskurs na to “koliko je Izrael preterao”, “kako to ne vodi miru”, “kako su i oni krivi”.
Znaš na šta to liči?
Na ono kad neko kaže “ja nisam rasista, ali…” - pa krene nizbrdo.
Ili si protiv terora, ili nisi. Ili priznaješ da Izrael ima pravo da postoji i da se brani, ili ne priznaješ.
Nema sredine u toj jednačini - jer sredina između civilizacije i divljaštva nije neutralnost, nego saučesništvo.
#nijesedesilo
Jeste brt, bila familija predebela kev aciganjka cerka ciganjka sa decom i muz koji izgleda ko hamasovac. Sedeli u usce soping centru u fast fudu nekom
Neuredni srknavi bas ono iskacu
Meni juče došao neki iz Vinče, ispišao se po muškatlama, otresao nos o otirač i uzeo viljušku desnom rukom.
Brt ne moras verujes ni ja nisam
https://youtu.be/z8ceRZ-YiwY?si=oy5eeJQuaMRv3qFW
vs…
Znaš i sam šta…
Ko priča uopšte da Izrael ne sme i ne treba da postoji? Ovakav Izrael koji vrši genocid ne treba da postoji, kao ni treći rajh što nije trebao da postoji. Nemačka naravno jeste.
Rekao sam da je mogao da se instalira na grenlandu. Sve bi bilo topić
Čevut LOL
https://www.youtube.com/watch?v=CTsa_g5eu-E
Melkijades, razumem tvoju analogiju sa nacističkom Nemačkom, ali hajde malo da budemo konkretni:
- Zašto Izrael opstaje i napreduje uprkos svim optužbama i neprijateljstvima?
- Zašto je Izrael, uprkos svim kritikama, postao tehnološki i ekonomski baja na Bliskom istoku?
- Zašto, ako je Izrael stvarno genocidan, nije došlo do njegovog kraja kroz međunarodne pritiske i sankcije?
I ko je koga prvi napao.
I izgubio.
I tako još preko nekoliko puta.
Šta - nema zuvanja?