Predsednički izbori USA 2024.

1. Znam oba ta videa.
    Prvi - svaka zemlja ima pravo da kazni svoje izdajnike, pogotovo ako su vojne tajne u pitanju. Ima neka problena?
    Drugi - jes malo truba.

Nego - kad nestane para čak i ekstremisti počnu da preispitavaju svoju nepokolebljivu veru:

https://www.bbc.com/news/articles/c1kz42j92jmo

2. vojne tajne

Jasno, inače nuklearni program možeš tek tako da razvijaš u svom dvorištu, moš misliti.

3. Drugi - jes malo truba.

ma lažu tebra, evo gledaj šta ja mogu:

FREE FREE PALSETINA

i neće niko iz mosada prstom da mrdne, ne rade oni to. Neće se javiti niko ni i iz ješovanskih globalističkih medija

4. Jasno, inače nuklearni program možeš tek tako da razvijaš u svom dvorištu, moš misliti.

Što da ne?

Pogotovo ake će to pozitivno da doprinese tvom opstanku?

Neće se javiti niko ni i iz ješovanskih globalističkih medija

Javiću se ja.

5. Što da ne?

Zato što postoje međunarodni sporazumi, ugovori, konvencije...Zašto Iran da nema nuklearke? Zašto Rusija da ne izdeponuje raketne sisteme dugog dometa u recimo Meksiko?

6. Zašto Iran da nema nuklearke? Zašto Rusija da ne

Zato što ne sme.
    Ne može, prvi se setili, šupičku materinu, Izumeli smo jebene njuks, saćete vi majmuni da mašete kurcem.
    Važi.

7. haha čevara opet o pravu prečeg

ne možeš da se igraš ovom igračkom mi smo se prvi igrali plakyyyyy

8. minvajl:

Russia is sharing secret information and technology with Iran to help build nuclear weapons.

kmeeeee

9. Zato što ne sme

Holokaust je čista prevara i propaganda. Jevreja u logorima nije stradalo više od dvesta hiljada, a i pitanje je koliko su to uopšte bili čistokrvni Jevreji. S obzirom na to da je mengele nad nekima od njih vršio eksperimente, može se reći i da su, šire gledano, neke od tih žrtava poslužile u svrhu razvoja nauke i pale za dobrobit čovečanstva.

10. Možemo i tako da razgovaramo, nemam ništa protiv.

11. Russia is sharing secret information and technology with Iran to help build nuclear weapons.

Realno treba da odu tamo i izgrade im komplet infrastrukturu, i poklone im tries nuklearki, ne bi ni osetili.

12. Au nemojmo samo o jednoj od najvecih jesovanskih prevara zvanoj hOloKauSt na konto cega su dobili otvoreno srce i duse meleona eu i usa mejmuna koje lagano eksploatisu preko distribucije dolara i organizovanja najveceg broja ratova od ww2 na ovamo

13. Zavadise jesovani i narod na vukajliji, misija im je uspela

14. S obzirom na to da je mengele nad nekima od njih vršio eksperimente, može se reći i da su, šire gledano, neke od tih žrtava poslužile u svrhu razvoja nauke i pale za dobrobit čovečanstva.

Ш Т А?

15. За добробит човечанства да се лакше спроведе мајнд контрол је л?

16. Hahaha koliko se koprcaju Cariša i Melkorad, krivo im što su Ješe ljudi sa najvišim IQ-om pa vozaju ove kozojepske mejmune sve u 16.

Možemo i tako da razgovaramo, nemam ništa protiv.

Tako i razgovaramo. Ja - hladne činjenice, ti - panično baljezganje, propaganda iz treće ruke i zastupanje divljaštva.

17. Bukv dvojica najvećih anti-imigranata na sajtou, ali if it’s Jews it’s the news.
    Iran proterao meleon i po Afgana za godinu dana - samo zrikavci se čuju.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.