Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
A ne znam ni da li bi mogao da ga uzmem i da hoću, jer sam rodjen u BiH.
daj ajde neću se bavim sitničarenjima tog tipa, al bukv jedeš govna koda si se rodio na zelandu, sila prilika te oćerala tamo sad ovde meni peglaš kako si došao zbog nekih talasa i kraba
šipu racku bukv
Brt jedrio i u Munzeu i na Jadranu, bukv sam došao u jedrličarsku Meku sticajem okolnosti, cvetam, šta sad.
Plus mi ćale bio as u ex-Yu, sada mi i sin počeo u Optiju, volimo to jebi ga
nikog ne boli kurac vec sam ti rekao. Ostajes upisan u istoriji saita kao satanjahov mali od palube
daj detalje
Imao brod u Splitu, Comet 801, “Issa”, (staro ime Visa).
Ojebao domaće šampionate, pobedio više puta Peskara-Split.
Sad jebe mejmune ovde svaki vikend.
A ti kao ajatolin mali od kužine hahaha
lepo, al de si ti našao da drviš kurac haha
okeanija papučarenje sindrom bukv
tebra preporučujem ti da uzmeš neki omanji skuter preko leta na savi bićeš deset puta veći baja nego sa ovim lovačkim spikama
Pa nisam ni ja za bacanje. Nisam baš kao čale ali znam pomalo.
A i sad žena, deca, više volim da krstarim laganini, spinaker mi stoji u podrumu već 5 godina lol.
sve kul al samo mojne klince ucis idiokrackim glupostima
Menjam X442 za skuter na Savi,
devOjke me gledaju
Kažu ah ah, to je on
Ja ih ne čUjem
Aj caro u krpe, lahka ti noćca, lepo spavaj i sanjaj aškenazi hitlera i ravnu zemlju, moram se pakujem. Cmokić.
lubim kulac gospodaru
a što se tiče naci-nato-yugo pičkica i njihovo vreme plača će doći, samo kmečaće njihova deca a matori će da se prave gluvi kao nad srpskim žrtvama golog otoka
Sad gledam na guglu kakve šešule mogu da prodju Savom, koji je GAZ.
Ja, recimo, ne bih mogao.
Previše je plitko.
Imam tu sportsku kobilicu, da ne uproštavam sad.
Sem toga je ŠTROKAVO.
Baš ono.
el ima ovoga u zemljama briksa?
https://x.com/i/status/1954452915931746655