Predsednički izbori USA 2024.

1. Msm kenjam i ja. Da se razumemo.
    Trebalo bi mi 100 keka za prvu klasu, da imam jebeni raft i flares i štošta.
    Da pokušaju da me spasu, u slučsju nužde.
    Da bih na kraju uplovio u Bg i dokazao cari da je jedrenjak bolji od skutera.
    Zato nikada ne vidite ništa veće od mikrotonaca na Dunavu.
    Osim šlepera, jebenih.
    Bio onaj jedan lik ovde na Vuki, kapetan šlepera.
    Razvio 24 čvora nizvodno, tako barem kaže.

2. haha pajz ovo

Evropske članice Saveta bezbednosti – Danska, Francuska, Grčka, Ujedinjeno Kraljevstvo i Slovenija – pozvale su na hitan sastanak u Njujorku. Prema nekim izveštajima, sve članice Saveta bezbednosti su podržale predlog za održavanje hitne sednice, osim SAD.

Posle izraelske odluke, Nemačka, Ujedinjeno Kraljevstvo, Italija, Novi Zeland i Australija zajednički su odbacile planove za preuzimanje kontrole nad gradom Gazom. U izjavi ministara spoljnih poslova upozorili su da će ofanziva pogoršati humanitarnu krizu, ugroziti živote talaca i da bi mogla da rezultira masovnim raseljavanjem civila.

minvajl čevara: nemaju pojma ovi moji iz okeanije ne znaju ništa o judeo hrišćanskim vrednostima

3. Este čuli za Rujane milijiunaše, što na odjebi- jahtama prolaze kroz Hormuz, kao - ajde somalski pirati - napadnite!
    I na super-jajtama imaju Maksime i likove sveže sa ratišta, koji znaju da ih koriste.
    Ruski rulet.

4. Pa dobro, ti u fazonu karaj vučelu, ja karaj luksona/džasintu, ista čkola.

5. Usput - prvi preko linije i prvi na hendikep.
    Moram nekom da se po’valim spika.

6. Chevara sine, svaki narod ima upravo vlast kakvu zasluzuje kako ti onomad rece, a ponegde je vlast i bolja od naroda

7. Ne sporim.
    Vlas ovde nesposobna već 12 godina. Min.

8. Jbg sad ne valja ti vlast na n zelendu hahah. Gde grese kakve probleme prave?

A ovo sto se falisas baci neke fotose jbg da i mi uzivamo malo, ovako prdenje u cabar bukv ja ovo ja ono

9. Ode nam pašnjak u kurac.
    I sve to otkad smo mi Laloši došli.
    Slučajnost? Ne bih rekao.
    Plus bili Dalmoši ovde, 120 godina, Dalmoši a svi iz 3 sela u Makarskoj i četvrtog s Korčule.

10. Znaci gde srbi dodju tu trava vise ne raste

Sta radis po tom pitanju?

11. A ovo sto se falisas baci neke fotose jbg da i mi uzivamo malo, ovako prdenje u cabar bukv ja ovo ja ono

Jes, pa da se samodoxujem kao ti.
    Pa da mi belosvecka žgadija pomera dupe što živim po kekendama/kohimaramama.
    Oću bole me kurac.,

12. Pa sta se falises onda jebem te, nije niko trazio profilnu sliku vec priroda i tako to

Jbt coeka

13. Zamisli mene kako jedrim.
    U slobodi.
    Po Pacikfiku.

14. Koji si krindž ciganj indijac haha, giv fotos of tetes end vajdžn

15. cara: ćivi pored svinjca kuća mu puna muva septicka jama se preljeva, sa ponosom kae ja sam kikindjanin melk kacio fotose ovde

cevara: ćivi na sveckom biseru otvorenih okeana jedri plovi jede govna, hvalise se na max nece da okaci fotos blam ga

16. vec priroda i tako to

Idi bre u tri pičke materine.
    Daj mi broj mobitela i imejl. Ulaziš u nagradnu igru.

17. cara: ćivi pored svinjca kuća mu puna muva septicka jama se preljeva, sa ponosom kae ja sam kikindjanin melk kacio fotose ovde

Uf, zajebana priča.
    Izvini.
    Stvarno - izvini.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.