Dobro pitanje.
Mislim da je najbolje objašnjenje za ovaj problem u prastaroj Pitagorinoj teoremi.
Svaki put kad dodaš “gas” na bajsu sa zadnjim ogibljenjem, deo energije se gubi na dole.
Odlično za terene - nepraktično za ravnicu.
aj aj, de nizak, i ja sam plivao ko i ti, imam 90+ kg. ne stradaju kolena od trcanja.
ustvari, razmisljao sam se da se spremim za triatlon btw, da kombinujem sve to, ili cak i za onaj ironman 70. od svega toga odustajem zbog bicikle, jer uzbrdo je pakao. to vi nemate tamo po vojvodini i po plazama.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Jes vala.
Ništa, zameni to zadnje njanjavo ogibljenje za nešto čvršće.
Ne znam šta bih ti pametnije rekao.
Na koji nacin ogibljenje usporava na ravnom, nub sam pa pitam? Tj sto je bolji kruti ram za ravnicu?
Dobro pitanje.
Mislim da je najbolje objašnjenje za ovaj problem u prastaroj Pitagorinoj teoremi.
Svaki put kad dodaš “gas” na bajsu sa zadnjim ogibljenjem, deo energije se gubi na dole.
Odlično za terene - nepraktično za ravnicu.
nista to de se vozi dupe nije efikasno ko trcanje
Trčanje je za vas niske opaaa
teretana<šetnja<bajkovanje<trcanje<kardio<plivanje
Jedrenje<
aj aj, de nizak, i ja sam plivao ko i ti, imam 90+ kg. ne stradaju kolena od trcanja.
ustvari, razmisljao sam se da se spremim za triatlon btw, da kombinujem sve to, ili cak i za onaj ironman 70. od svega toga odustajem zbog bicikle, jer uzbrdo je pakao. to vi nemate tamo po vojvodini i po plazama.
to, a i ne razvodi mi se isto jos.
Jedrenje<skvoš u sobi 15min
*zaebi estetiku
Ma kenjam i ja ali ne znam, biciklizam je keva ako znaš šta radiš, kadence, kurci-palci.
Ubrzano trčanje.
biciklizam je ko i trcanje samo sto umesto sat-dva traje pola dana :)
sto u principu i nije lose... zavisi.
Opet - lako je vama ispod metar devedeset.
Svet je vaša ostriga.
Traje 3 sata.
Do ajkula i nazad.
aj ne budi čkapi uradi neki futidž da vidimo kako to izgleda
svako od nas bi proveo 15 dana tamo sig
Hoću.