Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
U medjuvremenu, Hamasovci puštaju stomačine, dok kmeee nema se hrane.
U medjuvremenu 200 hiljada ljudi u Sudanu pogubljeno.
Ali if it’s not the Jews - it’s not the news.
Caro, kako ti napreduje Gretino Drugo hodočašće? Čujem da su morali da se okrenu zbog “lošeg vremena”.
Moraćemo da vidimo sa ovima iz ćacilenda da ti doture na ostrvo bolje i kvalitetnije drogee od toga čime se pržiš i truješ Čevute.
Haha pucaš u prazno Melkore.
Čevutijan strejtaš, tera biciklu 50 km svaki sabah ;)
Lažeš da điraš bajs? Šta imaš rođeni? Ja ćeram onog zglobnog terenca sa federima (ako me razumeš) što je preelastičan i baš dobar za šumu. Mada je za ravan put šklj ali nebitno, nije mi do toga da dvaput okrenem pedale i zujim 80m nego da se preznojim.
El si me video na onom videu u “pokažite svoja muzička dostignuća” ili kako se već zove temi.
Spreman stići i uteći.
I na strašnom mestu postojati.
Jesam djubre, ali vadim se na skromnost.
lol ćevara ćivi 25km od omiljene playe sa ajkulama
Toćno lol
Imam neki ok Merida big 9, ali sam zamenio MTB pneumatike za Schvalbe putne, bilo 3mm ili 5, ja uzo 5 jer sam nubčina, ali doveze me do ajkula i vrati, bogu hvala.
Dajem mu ga po 25 km/h preko 50 km, nekad bilo 19-20.
I da, batali te pozadi mortizere ako si u ravnici, očigledno te usporavaju.
Nije da ne jašem brda - ali samo b-ton.
U belim rukavicama.
Kao za krmilom ;)
Kumela mi menjao motor za bajs bio LOL, još dobro prošao + ga budžio sa tehnikom, prezmaj od bicikla samo se lako pada sa njega baš pošto je trkalica. Ovo što vozam je em nepraktično (sem za terene, tu je zver) em je manji nego što bi mi trebao pa negde izgledam smešno na njemu, al nije mi do udobnosti i lake vožnje već do znoja kondicije, a i da ojačam kolena prevashodno.
kako kod vas, jel imate zmijuge, gustercine, mega insekte i ostala sranja kao u australiji
jebu li vas klokani i vlaga u vazduhu?
melke el poniku voziš?
Pa jasno nema niš bolje od bicikle ako si djembeli jer kolena ne stradaju kao kad džogiraš.
To je ta tranzicija za nas bivše ćomane, zameni lošu ovisnost za neku dobru.
Imamo ovisnost kao adut.
jebu li vas klokani i vlaga u vazduhu?
tldnr: nema.
Ćitaj knJige.
naci koubosni
Haha ali ovo carino kmečavljene kad shvati da sam mu oteo kopljonošu kroz priču o bajsovima.
Sutra Melk citira Daglasa Mareja ovde.
manje dzidze manje dzidze
Ko to kaže ko to laže
+1 Nisam đembeo al jesam težak LOL
Počo prećeruje.