U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
nema šanse
bio je govno i neka je crko, ali ovakve stvari radikalizuju prosečne budale. već sada ona gamad pravi mučenika od njega i diže ga u nebesa. ovo je tek početak koliko će republikanci govana izasrati zbog ovog, i narod će da pojede sve i jedno govno. već kao da gledam da će opet pobediti na sledećim izborima.
dobro i ko ga je ubio majmune
kome treba to jebem te
jesovanski cionistiscko pederski lobi stoji iza ovoga
https://x.com/i/status/1965971757506113776
Morao je biti ubiven radi viših ciljeva
Gledaj ovog care degenq, pa ovaj ubijeni je cionista koji ne priznaje palestinu usta te jebem glupa seljacka
Djevojka ubijena u vozu u istoj toj americi od 14 puta presuđenog narkomana koji je pusten na slobodu i niko o tome ne izvjestava ali nam zato mediji zvone o nekom cionistickom populisti, mater jebem svima koji pusite tu pricu
Jos mi dodje ovaj cara nesto sere meni i jovoru kako pusimo sorosevsku pricu pa debilu ti pusis republikansku kurcinu hiljadama kilometara daleku a ovdje jedes govna šatro ti si protiv vucica, koga ti zajebavas
hahaha gle sto prso
Prso jer si glup ko kurac, ne mozes vise ni meni ni jovoru da seres jer si dokazao da si najveci pusac republikanske priče, bukv maga i sad treba da ti vjeruuemo da si protiv vucica
kakve veze ovo ima, lik je promovisao hriscansku pricu a cionisti to zatiru posebno u jevropi
A nije palestina kraj i pocetak svega lebe mekani
zvala je sledbenik leftardske ideologije, kamalista, bajdenovac, klintonovac sorosevac
Naci opet si promasio ceo fuzbal
Kakva promocija hriscanske price, sta laprdas ti, ovo je bukv radikalna spika sta je izgovorio na ovim klipovima
Ko je on da nekome govori kakav zivot amerikanca treba da bude
Uostalom, vrijednosti su “judeo-hriscanske”, ne samo hriscanske jer jedne bez drugih ne bi bile utemeljene.
Ko je on da nekome govori kakav zivot amerikanca treba da bude
RaDiKaLnA prIcA
Sta je tu tacno radikalno sem cinjenice da je zgadija unakazila american dream civot. Ima pravo kotkuce kenja o ovome koko oce
Cuj ko je on lol
Koji išo kod trumpa, koji nije usao u nato, koji je bio u Srpskoj radikalnoj stranci, isao kod Putina na parade, ugoscavao SI-ja.. ali cara tu vidi bajdenovca leftarda haha
Ima pravo i poziv na molitvu da bude u americi, i muslimani su amerikanci, nije amerika nikad bila jednoreligijska. Citaj knjige carisho.
lol plidua trigeruju tradiocionalne americke vrednosti
Nemas argumenata, ajde malo buncaj kako je vucic bajdenovac ljevicar lol