Predsednički izbori USA 2024.

1. Koji išo kod trumpa, koji nije usao u nato, koji je bio u Srpskoj radikalnoj stranci, isao kod Putina na parade, ugoscavao SI-ja.. ali cara tu vidi bajdenovca leftarda haha

zaboravio si da dodas da je četnik

jes otero ga trampaleo kući na keca, a srbija neće nikad u nato udje el nam to neprijatelj. Da je de fakto uveo srb u nato zavrsio bi pricu davni dana, zato i odlaže to i pravi se mutav. A sustinski serbia jese u natou, ima sve ugovore potrebne o preletanju i koristenju teriotrije, imamo nato kanc u beogradu, članovi sns-a su pridruzeni članovi nato, onaj djuka bizon i ona jovanovic natasa

isao kod Putina na parade, ugoscavao SI-ja.

isao poprilicno nerado radi rejtinga, na samit briksa ne sme se odazove. Isao zbog spina i da se dodvori prvosrbima kako je on slobodarski precednik

sve vreme šljaka tu vrstu priče koju puše prvosrbi al je i ti lagano pušiš lol

2. da ne pricamo ove ugovore sa rio tintom, kupovine rafala, finansijska podrska kamali za kampanju, sprovodjenje sorosovskih agendi itd itd

pliduu: zvalavi je trampovac

L O L
    O
    L

3. Čarli Kirk bio

- pro Hrišćanstvo, porodica, Amerika
    - anti tranzdženderi i boleštine komunjarske
    - proizrael ukidanje Palestine
    - svi da imadu oružje, ako neko nastrada jebigica.

Tako da ono, svega i svašta tu, oruđe republikanaca i negde ćionista

4. republikanci su ideoloski neprijatelji cionista iako bez njih nikada ne bi dosli na vlast u amerikama

takoekakoe

5. Ne vidi cara da je bio cionista, to je to selektivno promatranje. Kao onda kad nije vidio NaCl od teških metala u vakceeni

6. republikanci su ideoloski neprijatelji cionista

HAHAHAHAH

7. joj plidua ne kapira ni da mu je bosna jesovanska rupetina

8. Tramp cionistička marioneta jednako kao prethodnici lol.

9. Posle ovoga sa epštajn listom nema šta više na njega da trošimo reči.

10. Posle ovoga sa epštajn listom

i otvaranjem kenedi fajlova

jamerika oteta država

11. da bar može gejca da sprži ili faučija i to bi bilo nešto. i usaid što je prekino fala mu.

od onih govana se nisi imao bilo čemu nadati.

12. kazu da ga je profos smaknuo, znaci nisu one amater šeme ko sa trampaleom.
    ostaje da se vidi ko ga je angažovao, republikanci nisu sig.

Ko ostaje?

13. cara je bukvalno kolateralna steta propagande ovog projekta 2025, pricam ja odavno. jebes ga internet globalan, pravis sadrzaj za amerikance al prosipa se svuda.

14. vidim ja lep dan danas za leftarde

15. prijatelju, ja uopste nisam levicar. liberal, verovatno vise od tebe, al pitanje je. al levicar nisam.

tako da, ono sto ti uvek pricam. oladi sa sranjima koje serviraju ovi iz USA

16. tebra leftardi nisu levičari jbg

17. msm mogu i da budu al nije striktno

18. kapiras valjda. ti si pro-rus, prvosrbin, nacionalista, domacin.

ali "informises" se iskljucivo informacijama koje dolaze iz amerike. moras biti svestan da ono sto citas i gledas, pogotovo svajkodnevno i duze vreme, promenice ti i formirace ti misljenje.
    tako da ti imas neke ideale i nesto, ali ideje ... sve su propaganda americkih ultra republikanaca, namenjene nepismenim amerikancima da ih drze na vlasti.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.