Predsednički izbori USA 2024.

1. Sig. sam ovo za raspon od okruglo 500 godina između ubistva Jevreja i bombardovanja Drezdena, pada na isti datum i praznik, al ne mogu da iskopam, trebalo bi mi sat vremena minimum. A nervira me.

2. Više je 600 godina.
    Ali da, anti-cionisti su osudjeni da večno gube, mahom zbog površnosti i lenjosti.

3. anti-cionisti su osudjeni da večno gube, mahom zbog površnosti i lenjost

pa ti resio da ides uz kurac lol

ima takvih i medj srbadijom koji isto pricaju za germane

4. Tako moš tvrdiš da su Jevreji osuđeni na večite progone, ropstva i genocide. Što i jeste istina zapravo.

5. čevara kako se izjašnjavaš etnički a kako četnički?

6. Morao bih da kopam po njoj da ti nađem šta kako tačno, a mrzi me.

Ne moras da kopas melk, istina je da su jevreji u 14-15 stoljecu bili zrtvenj jarci i to trovanje bunara nije direktno vezano za drezden (iako se mozda i tamo koristilo) nego generalno za svako mjesto gdje bi kuga buknula. Kao sto smo utvrdili ranije, jevreji su kroz historiju zaista bili optuživani za raznorazna sranja i to gotovo uvijek bespotrebno.

Ovo sad s izraelom i cionizmom ne treba vezati za raniji period, mozda su ti u tamo bili krivci za nesto ali ne onoliko koliko su ih optuzivali.

7. Jevreji večiti trn u oku, u Beču su recimo, pre stotinak godina, tipa

40% lekara i psihologa
    50% advokata
    45% biznismena bankara štatijaznam

bili sve redom Jevreji. Jevreji postanu uticajni, bogati, uspešni, i kad naiđu teška vremena lako uperiti prstom u njih, jer ljudi ih već svejedno mrze.

8. Ovo sad s izraelom i cionizmom

samo traje vec 100+ dina, još od boljševčke al nemojmo ulaziti u teorije zavere opasno je

posebno se nemojmo baviti formiranjem drđave izrael jet to počiva na bibiliji, ako to radiš to je poricanje boga a on je stvorio i muha medu

9. Nemam šta da dodam.
    EDIT: na ovo što kažu Plidu i Melkor.

10. Melk, to je zato sto jevreji nisu imali drzavu, nisu mogli u srednjem vijeku posjedoviati zemlji i bili su zrtve kroz dobar dio historije i jedino sto su mogli i sto im je preostalo je bilo da stiču znanje jer znanje ti niko ne može oduzeti a ti ga uvijek možeš upotrijebiti. Nisu problem nikada bili jevreji pa ni danas, samo cionistički režimi koji provode silu. Od jevreja kao naroda se moglo mnogo toga naučiti, prvenstveno njihovi susjedi arapi ali sada je đavo odnio šalu.

11. Jevreji večiti trn u oku

ide dotle da sada napadaju i uspešnog biznismena soroša i uspešnog ratnika zelenskog.
    Šta je tim ljudima kako ne razunu ove ljude

12. Cariša, biblija bio deo za da se pridobiju englemski rišćani, jebote ni jedan rat nije crno-beo, eo sad EU kupuje zimbe od Rujana, nikom ništa. Pametni jure kintu, žgadija gine. Od kako je sveta i veka.

13. Nisu problem nikada bili jevreji pa ni danas, samo cionistički režimi koji provode silu.

Kome smeta jak Izrael lol.
    Znači Jevreji su super dok su najpametniji ali možemo da ih ubijamo i proganjamo kad nam se digne. Jer nemaju državu.
    I onda kad imaju državu svi se čude zašto je brane.

14. Cariša, biblija bio deo za da se pridobiju englemski rišćani

Ma jelte, a ja te samo pitao za tvoju ideoogiju i prigovor savesti na konto propagande

Za sve ostalo zvučiš ko da te sunitio neki rabin na ovu šemu
    https://pbs.twimg.com/media/GzrtmHHXwAAiJQb?format=jpg&name=small

15. Haha ima i toga, Hičens pisao opširno.
    Zaista jezivo.

16. Znači Jevreji su super dok su najpametniji ali možemo da ih ubijamo i proganjamo kad nam se digne

u zadnji 2-3k dina nestajale kojekave države plemena civilazicije imperije gradovi grci rimljani mejmuni ali pajsad ješe centralizovane kao žrtve dan danas svi kmeče jer neko napisao holy shit

17. Zato uzmeš ono što valja, zapadna civilizacija na primer, a pljuješ ono što ne valja, sunićenje zubima na primer.
    Niko nije savršen.
    Znaš kako se u Gazi tretiraju neistomišljenici vlade?
    E, to.

18. Pa baš suprotno.
    U Sudanu u poslednjih godinu dana ubijeno 100k civila. Ali no Jews - no news.
    Izrael izdrezdeniše Gazu jer je Hamas počinio genocid nad Izraelom - svi upiru prst.

19. Tebra nista ja to ne osporavam, osporavam tvoje odobravanje mejmunarije toeto. Al iz nelog razloga ima tu banane za tebe

20. Numem procenim. Bukv raritet. Stono kaze nas narod veci katolik od papana.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.