Новозеланђани заслужују да буду гађани кинжалима само због овог ХАКА трансфер блама
Opa, opasna prozivka.
Htedoh da pokušam neku repliku na temu gadjali bismo onda i mi vas da se vratite u neku mračnu prošlost, ali…
Stvarnost je jezivija od mašte.
Ај не трипуј се, крнинџара је кринџара, поготово кад на неким текмама крену да се кезе дебили и да се лупају по стомаку, било на ЈТ тих срања, умирао сам од блама увек.
Meni je cela ta priča o tome kako neko pokuša genocid nad Jevrejima pa ispuši kurčinelu i onda bezuspešno kmeči po UN-ovima postaje malo bajata.
Jer kome kmečite mejmuni, što cariša kaže lajete na mJesec, ionako su sve te institucije jezdimirske.
Moram da priznam Kirkara mi malo proleteo ispod radara, bejah zaslepljen Dagom Marejom.
Ali sećam se kako je branio Izrael, hrabro, beskompromisno.
Vječnaja slava.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Pogotovo od devetog minuta…
Новозеланђани заслужују да буду гађани кинжалима само због овог ХАКА трансфер блама
Небитна инфо да му се метак рикошетиро, ја бик реко.
Opa, opasna prozivka.
Htedoh da pokušam neku repliku na temu gadjali bismo onda i mi vas da se vratite u neku mračnu prošlost, ali…
Stvarnost je jezivija od mašte.
Ај не трипуј се, крнинџара је кринџара, поготово кад на неким текмама крену да се кезе дебили и да се лупају по стомаку, било на ЈТ тих срања, умирао сам од блама увек.
Apsolutno.
Ali zanimljivo.
Ако ништа знали су да је у опасности, добро су прочитали америчке лудаке.
Šta nas guzite opet za tu ‘aku, nisam ni gledao ali imam neku sliku u glavi, haha,
Da je krindž - krindž je.
Odajem poštovanje tamo gde poštovanje traži da bude odano.
Nego - da se vratimo na hamaškog sina.
И боље, ја видо ЈТ клип привју онај, одличан лаксатив.
Вратите се, гуд лак!
Meni je cela ta priča o tome kako neko pokuša genocid nad Jevrejima pa ispuši kurčinelu i onda bezuspešno kmeči po UN-ovima postaje malo bajata.
Jer kome kmečite mejmuni, što cariša kaže lajete na mJesec, ionako su sve te institucije jezdimirske.
PERPETUALNO glodjanje, da se tako njutnovski izrazim.
ne zna se dal su gori ovi zalim se jezdimirima na jezdimire kmechavci ili ovi korisni hocu da budem jezdimir pajsad chevuti
Dobar bajica bio ovaj kirk, dosta jaci bajica od naseg kirka krindzgartena partizaia
Moram da priznam Kirkara mi malo proleteo ispod radara, bejah zaslepljen Dagom Marejom.
Ali sećam se kako je branio Izrael, hrabro, beskompromisno.
Vječnaja slava.
Htedoh reći koliko je zajebano da budeš džouoljub ovih dana. Ali onda se setih prošlosti.
Dobro je sve.
bice jos tezhe dragi chewisha, i josh tezhe.
Brate to je toliko na kraju sveta da kinžal ne može da dobaci.
Brate el znaš uopšte šta podrazumeva izraz genocid