Sranje u Engleskoj
  • melkijades

Pa jeste negde, policija dolazi da hapsi čoveka 50+ jer je nešto šerovao na fejzbuku lol, ova dvojica stali uz njega, panduri se femkaju, zovu pojačanje, dolaze kola i izlazi pandurka (LOL), kupe se i odlaze i odbacuju postupak hapšenja protiv ovog, pošto su otišli u lajvstrim i ljudi krenuli da pizde. JBT

• 627

не знам енглески устав али наш гарантује слободну говора могу се најебем мајке коме оћу и ништа ми не могу могу ме хапсе излазим за 5 минута

• хезно

aha, dok ne stigne krivična prijava za povredu ugleda

• 627

усро сам се од такве казне

• melkijades

Kaže zakon mogu da te hapse ako pozivaš na nasilje, ili se neko "oseti uvređenim". E sad šta to sve podrazumeva nebitno, važno da se hapsi.

• хезно

neces se usrati nego ce ti udariti tamo dje najvise boli, po dzepu

• melkijades

Ovo je kao da uzmeš blek miror, saut park i nadrealiste i izmiksaš to sve zajedno

https://www.youtube.com/watch?v=0Ti0g71c-h0

• 627

Трпај глупаве енгелез хаха

• 627

Бог да поживи сваку њихову владу која доводи мигране да их потпуно потпопе!

• Cabadath

Melkijades izgleda ima običaj da postavlja videe za koje ili znam ili mi je drago što sam saznao.

• melkijades

Pazi ovo

Мајка четворо деце из Велике Британије, Елизабет Кини, ухапшена је и потом осуђена за злочин из мржње због коришћења хомофобичног увредљивог израза како би описала свог наводног нападача у приватним СМС порукама пријатељици. Кини је послала низ СМС порука пријатељици описујући како ју је заједнички познаник наводно напао. У тим порукама је користила реч (peder) да опише мушкарца. Њена пријатељица је пријавила поруке полицији, што је довело до полицијске истраге. Кини је тврдила да је једанаест полицајаца дошло у њену кућу и ухапсило је док се купала.

Inače hteli da je zatvore na 5-10 godina, no pošto se javnost hardkor pobunila, prošla je sa kojekakvim sitnijim kaznama

https://www.youtube.com/watch?v=hRJ00VjCiCk

• Pepsi78

Meni je ovo nadrealna priča.
    Barem sad zna dad ima top drugaricu :)

• 627

Тепај смрдљиве енгелезззз

• 627

Ај мује неки бомбашки напад у лондону за НГ

• melkijades

Meni je ovo nadrealna priča

Brate bukvalno imaju pol. jedinicu za - pazi sad - ne sajber kriminal, već se bave tim ko šta piše i šeruje po mrežama, jer sad mogu da te maltretiraju za to što si šerovao nečiji post. Spakovali su do sada mislim preko 4000 ljudi u zatvore za hejt spič, ne standardno pozivanje na nasilje i koješta već ono, bunt, neslaganje, primećivanje šta se događa. Bukv. puštaju teže prestupnike da oslobode zatvore za ove, pošto nema više mesta. I u Nemačkoj počelo da se primenjuje, skližnjavamo u orvelijanizam.

• melkijades

Fighting imaginary fascism with actual fascism