U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
кладимо се да ће кајзен да се појави са темом или одговором да је ово БЕТА верзија и да ће моћи аватар да се мења да ће бити тамније и тако то ал и даље желим стару вуку
Čime smo ovo zaslužili baš smo se vladali zadnje vreme neko
ali morao je i novi logo uz izmenjen dizajn, jbt ovo mu dodje ko sns krecenje fazon vidi sto je lepo ne cackaj dalje nista
јој још мелк и цара имају сиве аватаре а нема промене сад их и мешам :(
Meni smešno da je neko potrošio trud vreme i ambicije na ovo xD
ахахахахахххааахахах брате за 50 ојра одрадио
елем кајзене кад ће решиш минус скрипту која нам је агресивно изминусирала дефке сад би имао бар 2500 плусића и био у топ1000 а ћутимо
de bre, uz chatgpt, copilot stagod, ovo ti je posao od 3-4 dana.
ufff rekoh gotovo šlogirao sam se
lol i ove aktivne autore vidis zadnji 20 komada to je to
i trofeji oni silni obrisani zavlado komunizam
DESU KRUNE BOHOROVE
Braćo ako sad krenemo da bojkotujemo moraće da vrati na staro, kad mu opadne posećenost i počne gubi novac zbog toga.
Mislim da nam samo treba vremena da se priviknemo na novi dizajn. Posle toga će sve leći na svoje. Mi ljudi nismo bića koja vole promene tako da je potrebno da damo sebi vremena.
Ukidaju se avatari vidim ja
a fazon dao je nekom klincu hakeru developeru da se iživljava ovde evo sinovac taman ne moraš botove da konfigurišeš ima ko će da se kliberi
nema ni pretrage autora i tema sta ce to koi k samo kocilo server bagovalo
Radi citat ok NAJBITNIJE JE TU
Oću da mi se obrišu SVE definicije
нек се обришу и мени кад је бал не је маскенбал сви смо једнаки 0 плусева и свима приступ форуму
prvi put je bilo tragedija
drugi put je samo farsa hahahha
ja da sam kajzara sad bi sve resetovo krece se od nule da vidis euforije