I da, stvarno mi je jeziva ovolika glavudža logoa.
Mada vidiš, kad dovoljno suzim stranicu, sakriješ je.. nije ni to loše, samo što sad imam osećaj da sam usred nekog chat programa, a ne ozbiljnog sajta.
Kukao sam inače i ovim likovima
https://www.hidmet.gov.rs/ciril/osmotreni/naslovna.php Nerviralo me što imaju sliku ovog baje koji je zakucan na strani. Na kraju je ispalo da je kontakt mejl ustvari njegov.
E da, nadjoh i nešto dobro.. možda je već i bilo, ali ja nisam našao (a tražio sam skoro). Postoji sad mogućnost da vidim sve poruke koje sam ikada na forumu slao.
ne valja.mnogo je nepregledno i tesko za koriscenje.sta ce ti dva hedera.ovaj sa leve strane je presirok zbog logoa to je nepotrebno plus sto se ne vidi ceo meny u ful skrinu, uopste ne vidim opciju autori a kad smanjim prozor onda je jos gore vidim samo definicije.ovaj levo heder ubija sajt.skloni ga a logo i meni stavi gore samo smanji search bar sta ce ti ovoliki.font je jedino dobar
moze i to sa strane da se vide aktivne teme.samo mora da se smanji logo i font za forum, def...a font za naslove definicija je ogroman.sta ce ti toliki.mora mnogo da se skroluje ovde
Ajde Kajzene nemoj jedeš govna, ova nova verzija je golo ruglo i apsolutni fejspalm po pitanju dizajna, funkcionalnosti i svega ostalog. Teletekst izgleda bolje i logičnije. Razumem da nemaš smisla za kreiranje i upravljanje normalnim i uspešnim sajtom, još manje za estetiku, ali ili vrći stari izgled ili napravi ovo da bude kako treba, da ne bih morao ponovo da ti šaljem preteće peveteove.
osim te glavudze koja sad stoji non stop sa strane, nemam nekih zamerki na dizajn.
treba dark mode, svi normalni sajtovi imaju to. bagovi da se isprave jbg, avatari da se menjaju, i tipa ovo levo sto ima 3 linka i glavudzu samo sto zauzima cca 20% vidnog polja glat moze u header umesto ovako, dok se bas ne suzi view, pa onda onako da ispada kao fioka ili jebem li ga, imas standradno u bootstrap (3 linka jebeno i sitna glava, i eto ti ga stalno tu)
jel zapisujes kajzene, ili daj git da ti napravim frontend kako valja?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
I da, stvarno mi je jeziva ovolika glavudža logoa.
Mada vidiš, kad dovoljno suzim stranicu, sakriješ je.. nije ni to loše, samo što sad imam osećaj da sam usred nekog chat programa, a ne ozbiljnog sajta.
Kukao sam inače i ovim likovima
https://www.hidmet.gov.rs/ciril/osmotreni/naslovna.php
Nerviralo me što imaju sliku ovog baje koji je zakucan na strani. Na kraju je ispalo da je kontakt mejl ustvari njegov.
E da, nadjoh i nešto dobro.. možda je već i bilo, ali ja nisam našao (a tražio sam skoro). Postoji sad mogućnost da vidim sve poruke koje sam ikada na forumu slao.
Казане, пусти Парижане не ваља ти ово. Буквално ми напорна позадина за очи.
Ok, bice i tamna tema za vas starije sa osetljivim ocima
Ја већ потамнио екстензијом ал' и даље прца. Стара ти била врх, могао сам да бленем цео дан.
lol od svih fejlova sad kao kljucna stavka boja teme
Ne spajzene, dizelasi su bolji od elektrike evo mnogi proizvodjaci odustaju i vracaju se na sus sistem
Jebo ovo, nista nije bolje nego u staroj verziji, a gomila stvari je gore. Korak unazad, po svim parametrima.
ne valja.mnogo je nepregledno i tesko za koriscenje.sta ce ti dva hedera.ovaj sa leve strane je presirok zbog logoa to je nepotrebno plus sto se ne vidi ceo meny u ful skrinu, uopste ne vidim opciju autori a kad smanjim prozor onda je jos gore vidim samo definicije.ovaj levo heder ubija sajt.skloni ga a logo i meni stavi gore samo smanji search bar sta ce ti ovoliki.font je jedino dobar
ili smanji logo i suzi heder.ne radi lepo u svim rezolucijama.i ovo dugme posalji ne vidim celo
boje su dobre ja boje ne bi menjao
Daj sa strane da vidimo aktivne teme kao ranije sto je bilo, daj tab komentari
Ok su boje kad smanjis brajtnes na 10
*uvece ni to ne pomaze eventualno neki krs od monitora modz ti spase oci
moze i to sa strane da se vide aktivne teme.samo mora da se smanji logo i font za forum, def...a font za naslove definicija je ogroman.sta ce ti toliki.mora mnogo da se skroluje ovde
ma kad sam usao na sajt nisam mogao da se snadjem 5 min.to ne valja, treba da je sve jasno na prvu
moguce da je mnogo svetlo ne znam ja koristim ono za tople boje
Ajde Kajzene nemoj jedeš govna, ova nova verzija je golo ruglo i apsolutni fejspalm po pitanju dizajna, funkcionalnosti i svega ostalog. Teletekst izgleda bolje i logičnije. Razumem da nemaš smisla za kreiranje i upravljanje normalnim i uspešnim sajtom, još manje za estetiku, ali ili vrći stari izgled ili napravi ovo da bude kako treba, da ne bih morao ponovo da ti šaljem preteće peveteove.
svi imate adblokere. desni klik na glavu, onda block element -> preview, vidi kako izgleda bez glavudze -> select
ako dovoljno nas uradi automatski ce ublock origin npr da je sklanja ljudima ko reklamu
https://pasteboard.co/cWxDRdshq8fd.png
osim te glavudze koja sad stoji non stop sa strane, nemam nekih zamerki na dizajn.
treba dark mode, svi normalni sajtovi imaju to. bagovi da se isprave jbg, avatari da se menjaju, i tipa ovo levo sto ima 3 linka i glavudzu samo sto zauzima cca 20% vidnog polja glat moze u header umesto ovako, dok se bas ne suzi view, pa onda onako da ispada kao fioka ili jebem li ga, imas standradno u bootstrap (3 linka jebeno i sitna glava, i eto ti ga stalno tu)
jel zapisujes kajzene, ili daj git da ti napravim frontend kako valja?