SAIT OTET VRACAJ SAIT

1. Evo ovo je moj brlog a jel je dobar?
    -matori sranje je sve si sjebo. Daj da ti uradim evo lista sta sve treba
    SIMAĆ: ne, to sam ja ovako

Z A M I S L I O
    A
    M
    I
    S
    L
    I
    O

2. Не дамо овај брлог, ако треба и од творца ћемо га бранити. Точак револуције се не може зауставити
    https://youtu.be/hSzZfvEgACI

3. iskreno očekivao sam da umre sajt, jedno mesec dana je ovde cara pričao sam sa sobom, da nije njega bilo koteže kurac bi ti ubirao pare od gugla, digitalni spomenik da mu digneš

4. Истина, Цара је био кад је било најтеже

5. Nek Isakov doda koji redak bice dovoljno

iskreno očekivao sam da umre sajt

ohrabrujuca slova za kajteza, znao je on da kod svakog redizajna dolazi kako do pocetne euforije tako i do strmoglavog pada

6. sacmo u mirnim vodama ponovo

7. па сајт и јесте умро само је форум жив да се не лажемо и то је жив због догађаја у свету избори ратови етцетера етцетера

8. оне најновије дефке нико ни не чита ја лично опалим плус на сваку кад год уђем ове одабире нове што одабира пикси сам прочито одавно и све је плусирано чет нико ни не користи ваљда а форум ко форум као што рекох горе

9. Ма користи се чет само је ретко да се две-три особе нађу у исто време, а и ово "тренутно присутни не ради па и не знаш јеси ли сам. А за дефке јбг

10. гадафи pre mesec dana

Драги аутори шаљивог сајта Вукајлија.рс молио бих вас за стрпљење до нове године(белосветске) јер ће тад сајт тада бити прегледнији ХФАЛА!

још мало ео саће

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.