SAIT OTET VRACAJ SAIT

1. kajzen stavio piksija na profilnu hahahaha taman je pogodio

2. on je sad u fazonu možete da me mrzite ali ne i da me mrzite!!! glumi žrtvu kao mi ga napadamo jer smo neuki puk koji ne zna šta je dobro za sajt, ne bi me čudilo da je u SNSu to su njihove fore

3. mogu da napravim dobar redizajn ali ne mogu da napravim dobar redizajn

4. čovek ladno ukinuo pravila teme.

5. хахха
    masterclass

6. докторска дисертација о томе како сјебати сајт у року од 24 сата продусд бај дејан симић а.к.а Каизен

7. Чек шта су правила теме

8. a daj bre, nema smisla ovo što su okrugle profilne i uvećaju se za šest piksela kada mišem pređeš preko njih.

9. Kajteze aj izbaci defke stavi forum na naslovnu

10. Cara™ pre 29 minuta
    Kajteze aj izbaci defke stavi forum na naslovnu

мојне тражиш то имам ја још неколико да избацим пре него што се пензионишем

11. Kajteze aj izbaci defke stavi forum na naslovnu

Избаци дефке убаци постере

12. притисни казане црвени гамб за уништење сајта

13. Kraljičin gambit kao deca igrali smo se

14. Gambi preselio u London - Kraljičin Gambi

15. Знам да смарам и мислио сам да избацим ово доста касније, али

НОВО НОВО НОВО

1. МОГУЋНОСТ АПЛОУДА ФАЈЛОВА (хвала Catbox-у)
    Пошто немамо начин да шаљемо фајлове осим качења на трећи сервис, омогућио сам да се на форуму и чету шаљу фајлови мало нормалније. Имаћете дугме "пошаљи фајл", где ћете аплоудовати фајл (не нужно слика или видео, може скоро све сем типа .ехе фајлова). После које секунде у пољу за унос текста појавиће вам се линк. Слике и видеи биће аутоматски и ембедовани.

https://files.catbox.moe/sre4hq.png

2. ЕМБЕДОВАЊЕ ВИДЕА
    Немам неки детаљни опис за то.

Daj SIMICU ajde pusti CARA da nam sredi sait

DA
    POSTOJE LJUDI KOJI
    VOLE OVAJ SAIT
    ZNAJU MOGU IMAJU IDEJE I OCE URADE

To sto si vlasnik sajta ne znaci treba jedes govna jebem te

16. ps modz i sorosev logo da se stavi ako treba u sekciju o nama predzivecemo

17. Ако може лого Сороша одма пристајем али прво морају сви контенти да се пребаце на латиницу

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.