Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
kajzen stavio piksija na profilnu hahahaha taman je pogodio
on je sad u fazonu možete da me mrzite ali ne i da me mrzite!!! glumi žrtvu kao mi ga napadamo jer smo neuki puk koji ne zna šta je dobro za sajt, ne bi me čudilo da je u SNSu to su njihove fore
mogu da napravim dobar redizajn ali ne mogu da napravim dobar redizajn
čovek ladno ukinuo pravila teme.
хахха
masterclass
докторска дисертација о томе како сјебати сајт у року од 24 сата продусд бај дејан симић а.к.а Каизен
Чек шта су правила теме
a daj bre, nema smisla ovo što su okrugle profilne i uvećaju se za šest piksela kada mišem pređeš preko njih.
Kajteze aj izbaci defke stavi forum na naslovnu
Kajteze aj izbaci defke stavi forum na naslovnu
мојне тражиш то имам ја још неколико да избацим пре него што се пензионишем
Minus
Избаци дефке убаци постере
definish
притисни казане црвени гамб за уништење сајта
Malo dugme - gambi
Kraljičin gambit kao deca igrali smo se
Gambi preselio u London - Kraljičin Gambi
НОВО НОВО НОВО
1. МОГУЋНОСТ АПЛОУДА ФАЈЛОВА (хвала Catbox-у)
Пошто немамо начин да шаљемо фајлове осим качења на трећи сервис, омогућио сам да се на форуму и чету шаљу фајлови мало нормалније. Имаћете дугме "пошаљи фајл", где ћете аплоудовати фајл (не нужно слика или видео, може скоро све сем типа .ехе фајлова). После које секунде у пољу за унос текста појавиће вам се линк. Слике и видеи биће аутоматски и ембедовани.
https://files.catbox.moe/sre4hq.png
2. ЕМБЕДОВАЊЕ ВИДЕА
Немам неки детаљни опис за то.
Daj SIMICU ajde pusti CARA da nam sredi sait
DA
POSTOJE LJUDI KOJI
VOLE OVAJ SAIT
ZNAJU MOGU IMAJU IDEJE I OCE URADE
To sto si vlasnik sajta ne znaci treba jedes govna jebem te
ps modz i sorosev logo da se stavi ako treba u sekciju o nama predzivecemo
Ако може лого Сороша одма пристајем али прво морају сви контенти да се пребаце на латиницу