Podeli sa Vukajlijašima

1. Што су оволико исхејтовали овог Бојовића, видим коментаре доле нешто, Вучићева пудлица и то, нисам пратио ово уопште?!

2. fazon karma dobio popicki jer je vucelin

3. Ishejtovali i crnoforca milogorci jer se ogrnuo srpskom zastavom, sad je posrbica lolo

4. ахахахахахахах

5. mikron slučajan bolesnik na celu francuske a jebe vucelu kako oce kad oce preko sky aplikacije

6. Што га није ассасимовсла, шта га милки шамарима.

7. bice to top kad se završi

8. još uvek se troumim da li je avangardan, ima fetiš ili je žrtva seksualnog iskorištvanja od strane sukube sa velikim planovima. sve u svemu, iako imam široka razumevanja što se tiče ko koga želi oseksati, ovo mi ipak okreće stomak u želucu kao kada se ražanj priključi na golfa dva pa se vrti kao vrtača.

9. Jel živ ovaj sajt? 17h, još niko ništa ne piše...

10. pa šta da pišemo, dragi jovore? zar ne znaš da je onaj degen glupi imena kajzen uništio sajt sa ovim poganim redizajnom i svojim egom i da više nema nikoga da išta piše? a i nama što smo ostali se gadi pisati po ovakvom sajtu.

11. još na ovoj bednoj temi pišemo nakon što je zatvorio originalnu "podijeli sa vukajlijašima" jer mu je samo došlo iz guzice u glavudžu da to treba.

12. šta da se radi... i meni je bio bolji stari dizajn, al nisam još došao u fazu da bojkotujem sajt :D

13. tuga božja, pre samo godinu dana sam mogao okačiti sliku iz monaka na temi "moram nekome da se pohvalim" i da mi onda kisele lale naštampaju deset stranica uvreda i kompleksiranja i grčenja u stolici, a sad kada bih okačio niko ne bi ni primetio. ali eto, ostajem uz sajt do samog kraja pa da mogu reći da sam bio tu kada je sajt ugašen za vekove vekova.

14. Evo ja bih primetio, ne daj se mesni druze

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.