Podeli sa Vukajlijašima

1. Žao mi dece, normalnih ljudi koji ničim nisu doprineli ovom sranju i životinja. Sa obe strane.

2. naslov komentara:

"Iron dome" radi na slabu struju, džaba.

Ako sam dobro razumeo ovog stručnjaka, on se sprda sa Gvozdenom kupolom?
    Sprda se sa sistemom koji propusti 1-2% napada?

3. sistemom koji propusti 1-2% napada

U teoriji to zvuči kao ekstra efikasna odbrana u praksi znaci da rakete padaju po civilima

https://x.com/FizaAli804/status/1934125238163579283?t=CF63XJzgiCTul1vgYT_pww&s=19

4. Ма да жао ми је људи, али, кад имаш политичаре кловнове у свету, јасно је да ће доћи до оваквих срања, а можда је ово и казна да неба за Израјел.

5. tvrde neki da iskljucivo narod ovakve kao sto je netanjahu dovodi na vlast, isto kao i vucelu. Narod i niko drugi

6. Benzion mora na ozbiljnu robiju zbog korupcije i koječega, zato se grčevito trudi da taj rat eskalira, kako bi ostao na slobodi i ušao u hiščri kao nekakva legenda, izraelski lav itd. Ko Zelenski.

7. U teoriji to zvuči kao ekstra efikasna odbrana u praksi znaci da rakete padaju po civilima

Naravno da je efikasna, jer da postoji nešto što bi državu zaštitilo 100% od takvih napada, Ameri bi do sad digli to iznad sebe i rokali bez pardona sve oko sebe.
    Za mene je i do 10% propuštenih raketa, ekstra odbrana. Ti kad udješ u ovakav rat i znaš da protivnik ima balističke rakete, spreman si na gubitke (i medju vojnim i medju civilinim delom stanoviništva). Čak mi malo smešna ona scena od prvog dana kad puštaju snimak kako 1 raketa (najviše 2) padaju na Tel Aviv dok u medjuvremenu Ješe počistile skoro ceo vojni vrh Irana.
    S druge strane, s obzirom da Iran to lansira sa svog tla, suočava se sa situacijom da nakon svakog lansiranja ostanu bez celog tog područja odakle je lansiranje odradjeno, da Ješe čuvaju i avioni i sateliti i ko zna šta još pride, svaki pogodak na teritoriju Izraela je za poštovanje (s vojne strane naravno), ali u ovakvoj raspodeli snaga, mislim da je sve preko mesec dana (ovakvog) života Irana, bonus za njih.

8. Ма да Иран је кршина а Израјел је бабарога, саће уз помоћ Америке и њиховог потрчка Трампа да заврше Библијски рат који су започели геноцидом у Палестини.

9. Kaže Čramp neće direktno da se mešaju u sukob, jeptese, rešavajte to kako znate i umete.

10. Realno mi pojma nemamo šta je u Izraelu i kakvo je tačno raspoloženje, netanjahu je imao preko milion ljudi na ulici koji žestoko protestuju, još pre dve godine, a izbore je odradio ko žvala Kosjerić i Zaječar, bukvalno. Uvukao narod u rat, taoce ne vraća kući, izgiboše tamo po tunelima, e sad još kad su bombe krenule ozbiljno da pljušte po civilima, a on se junak sklonio u Grčku (sin mu na Floridi sve vreme), ima narod da ispizdi skroz. Plus su se već okarakterisali kao genocidan narod širom sveta, a normalni ljudi ne žele takav epitet.

11. netanjahu sebi već 10+ godina pravi ćacilend od čitave zemlje, naseljava svoj živalj iz Amerike tamo po zapadnoj obali, daje im sve živo, ovi što ga podržavaju su došlje kojima je šin bet oprao mozak bukvalno. Napravio vladu sa gvirom i ostalim imbecilima, sad tamo važe ratni zakoni, ne smeš da se buniš...Ima sad da hapse i maltretiraju svoje. Biće jebeno Izraelcima.

12. саће уз помоћ Америке и њиховог потрчка Трампа да заврше Библијски рат који су започели геноцидом у Палестини.

Da. (nažalost)

Melk, vraćamo se na ono: šta je neko spreman da žrtvuje da ostvari cilj. Izrael odradjuje posao detaljno. Dokle god ih Ameri brane niko ne sme da im pisne. Može tu neki smešni Francuz ili Švaba da dižu galamu, ali je jasno ko tu vuče konce. Mislim, samo zamisli ovu činjenicu: 200 aviona preleće bar jednu muslimansku zemlju da bi rokali po drugoj. Ameri su tu fino poravnali teren. Skenjali su Liban, Irak, Siriju, u dilu su sa S.Arabijom, Egipat je ispao iz cele te priče kad su Ješe pristale da im vrate Sinaj.
    Mogu Izraelci da se žale na njihovog firera koliko god hoće ali kad se ovo sve završi, njegovo ime će u njihovim udžbenicima da stoji uz Ben Guriona i Goldu Meir

13. pepsi tebra gvozdena kupola busna ko severinin cmar, vrv su mejmuni bili nabedjeni da im ne moze niko nista kad ono kurcina

14. Их, није бaш тол'ko :)
    Нису они луди, знају они да то неће скроз да их покрпи. Поготово би било бушно кад би их у исто време напали рецимо и из Сирије и Египта, али нема ништа од тога. Можда до ове агресије на Палестину нису имали много прилике да користе тај систем одбране, али сигурно нису били у фазону 'ладимо јаја јер нас купола чува'.

15. ko sto melkor kaze, a i ja isto mislim, ovo je rat zarad internih raspodela vlasti u izraelu za netanjaha i slicno, niti izrael planira da bilo sta van promeni ovim, niti ce iran da uradi bilo sta vise od odgovora na ono sto urade izraelci.

ono sto ne valja samo je sto sve vise i vise ide to, ginu ljudi puno.

al da ce se promeni nesto tu... ne lici mi.

16. 'Ajd videćemo. Meni ovo liči na izraelsku varijantu 'final solution-a'.
    Iran ne sme da stane jer obesmišljava celu njihovu politiku u zadnjih 50g. A dok oni ne stanu ovi će samo da nastave da ih guze

17. pakistan reko da ce roka po mejmunima takodje

18. Ja koliko sam skonto, više mi to vuče na moralnu podršku.
    https://www.arabnews.com/node/2604478/pakistan

19. kako god, sve da satanski zapad sravni irana sa zemljom a nema sanse lepo je videti da neko na ovom svetu ima muda i kicme, a i drzavu.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.