Podeli sa Vukajlijašima

1. ili se opet dočepo nekog kabria pa dočo da drvi kurčić lolo

2. Nista od toga. Samo si mi ti nedostajao.

3. Mesni, kad ga nije sahranila ona promjena prvobitna sa redizajnom, nece nista. Onaj redizajn je bio dezinfekcija koja unistava 99,99% mikroorganizama ali preživjesmo neki

4. hahahhaha, lepo. Radio sam na tome sve vreme

5. Caro, ne brini ti za moju reddit reputaciju, tamo ganjam “basement dwellera” - 500 dana streaka. Trenutno sam na nekih 400 lolo
    Reddit kao djeca igrali smo se.

6. ajde jebo te redit, tamo sve sami leftardi nisi valjda i dalje u tom klubu i jovor to odjebo

pliduu esi znao da se 90% saita isektašilo na diskord u midtajmu jedino celt popušio bananu tamo pa se vratio na sait

7. Ma ne ucestvujem puno na redditu, vise se informisem jer su druge mreže iscrpljujuće

Nisam znao ali ne čudi me, bilo je nekih diskord soba još dok sam bio stalno prisutan. Moyda se veate vamo, jer taj ce diskord po svemu sudeci brojati vise aktivnih clanova od ovog napustenog sajta pa ce se skloniti vamo opet.

8. Volio bih da cujem da je Jovor jos tu i da jos ljuto diskutuje i da bar povremeno navrate dobre glave tipa galantni, jebach i šmox smallpox

9. Ma ne ucestvujem puno na redditu, vise se informisem

to ti ko filtrirani n1-cnn. Imaš neke left admine koji ti kroje kapu a ti uživaš u soroševom prdežu jer si naviko

10. jašta paša moj, sve je kako si reko. jovimir još uvijek kenja ovdje, galantimir i jebimir se vrnu jednom u nekoliko mjeseci da mene i to samo mene poselame (jok, nekog će retardiranog lalu poselamiti) i šmoks se isto vrne da blagoizjavi neke mudrolije. i to je manje-više sve što je ostalo.

11. Isfiltriram ja to dodatno, r/europe sam batalio skroz, to je dobro za pocetak

12. Ako je tako mesni, jos je i dobro. Kad i to prestane, onda znaci zadnje vrijeme doslo.

13. a đe je tu je, jarane.

14. možda ti niko nije rekao da je onaj debil glupi imena kajzen izbrisao četiri meseca podataka sa hadedea sajta i onda se čudio što ga niko ne jebe ni 2%. samo ga ja jebem usta redovno na sajtu. došao, razjebao i otišao. nas ko jebe.

15. sfiltriram ja to dodatno, r/europe sam batalio skroz, to je dobro za pocetak

isfiltriraš kitu, obj najdebilnija profilisana mreža

16. Elem, Narandžasti objavio da je izvršio napad na Iran

17. Gde si Plidu, nisam te čuo od onih strašnih poplava u BiH. Iskreno, zabrinuo sam se za tvoje zdravlje. Strah me bilo da pitam ovde da l' si pretek'o.

18. Evo pepsi sve dobro, kako si ti
    U pravu si, negdje otprilike tad sam i otišao.

19. evo onih pliduovih jarana kreni-promeni za sirotilju

https://x.com/i/status/1936803279130014004

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.