Podeli sa Vukajlijašima

1. Koje su ovo nenormalne brzine... 20 gvozdene kupole ne mogu to da zadrže.
    Setih se jedne epizode mojih ortaka '99-te. U toku neke noći otišli njih trojica na Čegar i razvalili se od alkohola. Leže tako mrtvi pijani pored spomenika kad iz pravca Niša nebo zasija (ništa neobično, mislim da nije bilo veče da nije sijalo). I kaže jedan od njih: kako se polako 'gasila' svetlost, tako neka tutnjava ide prema njima i kad je konačno stigla, kaže da je zvuk bio kao da ti neko pored glave turira motor. Momentalno se istreznili, pokupili i vratili u grad.

2. Ау Израеле, баш ти предобра одбрана, баш хоћеш против муслимана да ратујеш, а?

3. ne znam šta je s amerikom jbt gde su šta rade, nato pakt niko ništa počinjem da se plašim za genocidaše makron ursula imal koga pa ovo je otvoreno nasilje nad neduznim isisraelom

bog će ovo osvetiti ješe su izabrani narod jel tako nije tako

4. Od NATO-a samo Briti imaju interes da brane Izrael, što i čine avio podrškom. Ostali su fokusirani na Ukrajinu. Što se tiče Amera, mislim da je pitanje trenutka kad će da krenu u otvoreni napad avionima. Nisu ni oni ludi da ginu odmah kad mogu malo željne Ješe da podmetnu. Gadjaće ih u ovoj turi, dok ne smene vlast.
    Na kraju (za koju godinu) će da uradi isto što su i Iraku. Ući će, biće neko vreme tamo čisto da se ovi ne povampire brzo i na kraju će i njih da puste da se valjaju u balegama bez trunke ovog arsenala.

5. Pepsi do koje godine planiraš da ameri pokore planetu i uvedu svecku vladu, ukinu sve druge valute sem dolara i tako to lol

6. Pa planetu teško da mogu bez ozbiljnih posledica po čovečanstvo ali ono što njih konkretno zanima (kontrola droge i nafte) može lako da se reši za 50-tak godina.
    Znači kontrola tokova nafte i droge sa srednjeg istoka, minimizacija pretnji muslimana (nešto kao S.Arabija), i izolacija Rusije. S Kinom mogu verovatno da se natežu oko Tajvana, ali i to mislim da će da puste niz vodu uz uvodjenje nekih simboličkih sankcija Kini.

7. Jeste negde banalno, ali na kraju se bukvalno svodi na ovo. https://www.facebook.com/urbano.sabac/videos/1225948045686744

8. I Huti se pitaju, oni će satanističku guju ščepaju zavrat u vidu potapanja po kojeg nosača hnjo hnjo hnjo

9. Па рекао је Трамп да ће у следеће две недеље одлучити дал ће подржати Израел.

10. Ala je već svima preselo što ona mutava mulatkinja nije dobila izbore već Čramp, sve pokvario žuti. A baš ih dobro krenulo, sa onom izlapotinom od Bajdena su mogli da rade šta su hteli, ni sa ovom ne bi bilo drugačije. Ne verujem da će žuti dozvoliti da ga uvuku u rat na bilo koji način, slanje vojne pomoći i davanje keša da, ali nekakva eskalacija - c, ništa od toga.

11. za kuj kurac je glaso avg jenki, sig nije da se ratuje za neki pisljivi isisrael

ako trampaleo krene u ovo diće se i njegovi i ovi sorosevski hohstapleri što cmizdre po ulicama vec mesecima

12. Ne verujem da će žuti dozvoliti da ga uvuku u rat na bilo koji način

Јевреји су му помогли да дође на власт, зато се лижу ео већ 6 месеци, ако му кажу има да дођу јенкији да ратују биће тако, и нек иду, биће то лепа пропаст НАТОа и Исраела, кад им нагрне 10 милиона муслимана, уххх.

13. Jevreji su ga etablirali na poziciju a narod ga glasao protiv satanasta koji ukanalili amerike.

Jebo se skim nije trebo sad je kasno

14. Alo jestel zivi jebem li vam pritku

15. vidi ovog vampira sto došo na sait kad baš kad iran izravnjava po belom svetu

16. Slucajnost ? Ne bih rekao..

17. Pa gdje si caro, ajde na havariju, otkrij mi sta mi je s avatarom da ne zatrpavamo ove analize neke (pred)ratne

18. kasno plidu na vukajliju stiže

19. ustvari kada bolje razmislim, baš si na vreme stigao da odaš počast rahmetli sajtu pa da ga pokopamo više i motamo kablove. možeš se kajzenu zahvaliti na svemu.

20. iznapušavali ga na reditu rekli mu da je glup ko kurac pa se vratio kući

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.