Podeli sa Vukajlijašima

1. Primer ti je pomračenje Sunca '99-te i reakcija (ne tako malog broja) stanovnika naše zemlje

a ovo je bilo negde utemeljeno, bila je priča o pojačanom uv zračenju i opasnost da se gleda pomračenje baz zaštite.

Ovo bio dobar event by the way

2. krindža - tompson za sirotilju

3. Томсон - книнџа за сиротињу

4. jes kurca, tupson ove godine na derneku će ima 300k ustašoidnih mejmuna, krindža-ćaci sns mu puni dvorane i peva sendvičarima ni tu ga neće

5. Ма спрдам се, боли ме за овог и оног, аххахаха

6. Је л Томпсон подржао студенте, знали се шта?

7. stenje kao da ga neko guzi ili kolje lolo

8. Ахахаххахаха, КОСИЈАНЕРИ, Мирољуб је баш био у форми тад, као Анђус отп.

9. inače imam fotos sa krindžom sa neke svadbe pre dvaes godina i jače, kacam se slikao sa njim mislio da je u pitanju nedeljko bajić baja hahaha posle pao u depru

10. bajić baja operski pevač za krindžu bukv

11. хахахахаххахахахахахахахахаха

12. To sto ce tomson imati pola miliona hrvata na koncertu govori da se nažalost još nisu distancirali od te ideologije.
    A to što knindža nema ni 5k na koncertu samo MOŽDA govori da su se nove generacije serbsa upristojile i distancirale od tog nacionalističko arlaukanja. Ostaje da se vidi.
    Kod nas je situacija lapo lapo, zavisi od sredine

13. Мирољуб је баш био у форми тад

Cuveno trece gostovanje kod Teše...na kraju se i Tesa pokajao sto je lansirao Miroljuba tako visoko, kao da se nesto i pitao haha

14. nove generacije serbsa upristojile i distancirale od tog nacionalističko arlaukanja.

bukv naucili istpriju na netu onakva kakva jeste i postali true srbende a ne neki vašarski ćaciji serbsi

15. Ja čuo tompson ugl. ima ljubavne pesme, par rodoljubivih i jednu ili dve koje su hardkor transfer blama, za koje se mi večito kačimo. Ne znam koliko je istina?

16. Znam da i krinđa ima onu nosila ti Drina Stomu Džahedina koju bosanlije ne vole iz nekog razloga, valda im je to neki ratni heroj pa ga je ovaj izvređao, ne znam pojma nemam.

17. Ne stoji vojvođanskom dingospowu da uopšte analizira bajine pjesme, on za njih ne treba ni da zna

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.