Podeli sa Vukajlijašima

1. *satanisticke organizacije

2. Možda planira neki nezavisni film o stradanju srba pa se upoznaje sa duhovnom snagom powerslavlja lol bilo bi do jaja
    Ajde pobesneli Mele, uradi nešto

3. au majku ti prestajem sad da gledam sve njegove filmove kad se slika sa ovim desničarima velikosrbima još će da nam kenja da kosovo nije nezavisno

4. E ako ovo nije razlog da ga plidu zamrzi, ne znam sta je

5. Salim se rispekt za mela i njegova DELA, a jel dobio on srpsku sošku, znam da je vučko dijelio pasoše kome čemu

6. Жерар Депардије има нашу шошку.

7. Mel Gibson se sprema da radi nekakav ultra hrišćanski film, ne sećam se koja je tačno tematika ali u tome je već neko vreme.

8. Корисни идиот овај десно, а ова лево, ух, баш би болео да видим колико је деце истрговала зарад Адренохрома.
    Отп. као мајка Тереза.

9. jes bate, unuka patrijarha varnave se lagano fotka sa rotšildom i promoviše satanizam globalno a vucela joj dao orden i debele pare iz budžeta

10. Варнава се у гробу преврће, заборавио сам да је она унука.

11. Zaprosio udatu ženu pa posle ih njen muž naterao da bosim nogama gase vatru u obliku srca od 5m koju je ovaj đuvegija prethodno zapalio kao vid prosidbe

Only in Bosnia

12. Hahahahaha najjaca zemlja

13. Небески народ

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.