U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Anegdota:
sanjam ponekad bombardovanje 99e na apstraktnom levelu, to su neke specificne flotile sajber letelica i svi su u fazonu ma neće to mene jer znas i sam da ce prezivis 99%. Izrokaju u neposrednoj blizini i odu. Al ostao je taj vaib neizvesnosti a sta ako zaluta neki projektil i rokne bas ovde.
Majku im jebem atlantisticku
На гроб Мадленке пишамо, а ускоро надам се и на Соланим, Шредеров, Клинтонов, и Кларков!
И Вокеров, замало да га испустим, допуните листу слободно.
Evo imam za caru majndfak video koji ne znam kako objasnjava, al naci ce neke teorije.
Fino povezuje ovo sa danasnjim nerazumevanjem drustva sta znaci sloboda govora na zapadu, sa tim da upravo njegove ideje podrzavaju :)
https://youtu.be/_5DnlvxDPEQ?si=C26UC7R5BcmF5H-E
Мислим да сам негде видео да се пар хиљада људи ухапси годишње у ЈуКеј због објава по Твитерима и Фејсбуцима и Инстаграмима, запад јебени, трпај мајмуне исвеснаге.
jaka muda 99% hapse ako neko krene prdi nesto o gejparadama i mudzahomigrantima, ovo se neko zajebo u sluzbi za internet kriminal