Ало модови дошох на вукајлију сад кад сам одрастао и видео видео(видео као радња и видео као објекат) и потпуно сам разочаран јер не могу стављам плус минус на коментаре, а баш бих волео да можемо групно блатимо људе и да их гађамо трулим воћем односно минусима(или што би рекао страја са панчабл фејс, минусевима)
сајт у најгорем стању икад све безлично безбојно цркаје на свака два минута на сајту има 6 активних аутора
рендом аутор регистрован пре 9 сати ДАЈТЕ НАМ ПЛУС И МИНУС НА КОМЕНТАРЕ
ај банујте га
Ало модови дошох на вукајлију сад кад сам одрастао и видео видео(видео као радња и видео као објекат) и потпуно сам разочаран јер не могу стављам плус минус на коментаре, а баш бих волео да можемо групно блатимо људе и да их гађамо трулим воћем односно минусима(или што би рекао страја са панчабл фејс, минусевима)
dobar dan, novi autore, i dobrodošao. samo da te ovom prilikom upitam, koje je tvoje mišljenje o nekom tamo autoru morada?
Пре свега боље вас нашао, сијала ти бритко сабља јуначино.
А што се тиче тог аутора, мора да је неки кретен.
сајт у најгорем стању икад све безлично безбојно цркаје на свака два минута на сајту има 6 активних аутора
рендом аутор регистрован пре 9 сати ДАЈТЕ НАМ ПЛУС И МИНУС НА КОМЕНТАРЕ
ај банујте га
Nema više da se prate autori? Il' se pratilačke definicije sad zovu nekako drugačije?