Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ko ona marta kos sto se slikala sa ćacijima
brt piculi ni najgore ustaše ne veruju jer deluje komunjarski
brate aj vise da se oladimo da ne verujemo kojekakvim stranackim birokratama poslusnicima koji uvode tamo neki red na eu nivou. Ne postoji to, nije prirodno.
Ko naucni radnik kad primi donaciju za neko delovanje. Jebeni picula dal si normalan
Nebitno sve to, bitno da su ga i SAD i EU pustili nedvosmisleno niz vodu, to je već ogroman korak. Ostalo mu još da iskuka nešto tamo u RU, no ako su mu pare već na zapadu ovi to mogu lagano da zamrznu iz ovog ili onog razloga, i onda nema šta da odnese bratu Putinu. Indiju kad si pomenuo eno ih raketirali Pakistan malopre, ovi prete nuklearkama...
ma de su ga pustili, sad je vise nego ikad njihov. U koloniji ko postavlja vlast taj je i menja,
Ovo oko indije opet neka engleska svinjarija 1/1
Једва чекам аматерске медије да извештавају како долази трћи свецки рат
Ни ја не верујем да су га пустили низ воду, јер, зашто би, па све ради за њих.
pozdrav za dedu sendvicara lol
https://x.com/i/status/1919880077765967973
Какав мајндфак, па је л деда сендвичар јер је СНС или зато што слави славу, и је л она ћак или ђак?!
lol, htela da cestita dedi slavu al usput da ga javno isproziva. Deda izrod u familiji
inace cuo sam i za x slucajeva de su babe dede porucile deci da im vise u kucu ne dolaze jer su protiv dragog nam vucele, pesace i tako to ruse drzavu i sl...
Jeste,tipično za starkelje-komunjare...ni ja ne mirišem žvalojzija,al' špartanje mi je besmisleno.Što se rušenja države tiče....kakve države?Ove?Iste države 'de kad dobiješ platu ili penziju na jednom šalter,na drugom je odma i potrošiš za deo računa,a posle duvaš u prste?Te države?Nataknem je na kurac! A s obzirom da sam po ubeđenju monarhista....obožavam da podjebavam zle dedake i babuskere koje su mladost provele šireći noge za one iste koji su nas žedne prevel toliko puta.
jes besmisleno, osim što je navuklo milionče u bg i pokrenulo proteste u mestima gde se nikad niko nije protestvao, niš kg np, kraljevo, sad loznica pa ide subotica. Osim toga srušena vlada i ogoljen režim do maksimuma da je mejmun moro oformi ćacilend kao poslednju liniju odbrane
osim toga ništa spec.
što bi djovax reko not too bad
Е како НДХ1 јавља: Вучела одлетео у Москау.
Hahah
https://pbs.twimg.com/media/GqVt9rtXsAAhjhb?format=jpg&name=medium
Cara,to je sve što si izvuko iz onog što sam naškrabao' Ono,jes' da nisam Fil Fajerbol,ali ipak....
Ne da su ga pustili nego su ga gurnuli niz vodopad
https://www.facebook.com/sloznoprotivdiktature/videos/663490939946476
Видео сам ову резолуцију од Пицуле, само нисам имао појма шта је, супер што га покојна ЕУ више не подржава, заболе га баш, зато је и отишо у Москау, у коју је иначе, слетео.
Kad ga budu pustili za litijum onda možemo da kažemo da su ga pustili, tj da su nas pustili. Ovo da srb nece u eu jasno svima vec 10-15godina
U svakom slucaju sad ce da poguraju one svoje retarde u vidu save manojlovica, zelenog levog fronta i ostale globalisticke zgadije sto znaci da ce probati da prave smenu a vucela tesko da ce ista tu moci da manevrise.
Inace hvala Piculi sto se bori za naše interese....picula moj dobar drugar