karaj vucelu

1. Оће курац да Гази, то су блефирања, гарантујем, он је човек Израела.

lol, ovo
    https://pbs.twimg.com/media/GnbJ-npWAAAh-PU?format=jpg&name=medium

Će vidimo šta će bude dokraja

2. A inače politika rezanja troškova, mjera štednje (austerity), to ovo što radi DOGE, je ekonomski vrlo loše generalno:

https://www.youtube.com/watch?v=pkyTCXeWhA4

Ne kažem da ne treba smanjiti troškove tamo gdje se rasipa na nepotrebne ili čak štetne stvari i krade. Ali kažem da generalno, sveobuhvatni pokušaji rezanja troškova uglavnom budu štetni i kontraproduktivni.

3. A inače politika rezanja troškova, mjera štednje (austerity), to ovo što radi DOGE, je ekonomski vrlo loše generalno

ovu retoriku bukv kmece ovi sto su na usaidovoj sisi

Jbt ne kapiram zasto se profili tipa Jovor brinu kada amerika pod Trampom gubi lovu...u stvari kapiram, kada levičarska ideologija nije dominantna u usa onda njihovi produkti počnu da kmeče kako je Trampaleo loš za same amerikance.

4. Jedan od tih Jovora nije reč rekao koliko je administracija pukla oko Ukrajine, koliko je podmićivala i prala pare širom planete preko kojekakvih fondova i kakvom manipulativnom politikom je vladala svetom te na kraju popušila do te mere da ni sami ameri neće više vide tu žgadiju.

5. A sad kao ne rade manipulativno? Šta je za tebe kad neko lansira svoj vlastiti kripto koin, i kaže insajderima kad će da pumpa, i kad treba prodati.

6. Brate pričamo o zvaničnoj politici a ne šitkoinima na koji se lepe svi mejmuni ovoga sveta. Ovo drugo se zove biznis

7. pošteno ovo što su se ogradili od EU-a

Mislim ja jesam u načelu za ulazak u EU, ali ovi protesti ne treba da sadrže tu vrstu podijela.

8. Rekli da vucelu posmatraju isto kao i EU. Đe ćeš ljepše moj Jovore kao mene da su pitali šta da kažu! ! !

9. "Jedini saveznik nam je bio i ostao narod Srbije"

Brate, kakva izjava kakvo razumevanje suštine.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.