karaj vucelu

1. holandezi

Ima tu odgovornosti mnogih, ali zna se čija je glavna. Jedno je nespriječiti, a drugo počiniti.

2. Ajde ne lupaj ni Mladić nije bio tamo u to vreme.
    Bitno da Gazu opravdavaš tu si svestan

3. Možda nije genocid u Gazi...sig nisu uradili dekontaminaciju evo javio se Jovor bosanski nacista

https://6yka.com/svijet/video-siri-se-stari-snimak-na-kojem-pripadnici-jedinice-azov-slave-ratka-mladica/

jovore ti si od ove nakaradne sekte

4. Ja ne opravdavam Gazu, rekao sam ti da to što rade nije u redu i da predstavlja zločin. Samo sam rekao da ne znam da li je genocid i da vjerovatno nije, ali nije ni daleko od toga. Za razliku od Rusa u Ukrajini, ne pokazuju skoro nikakav obzir prema civilnim žrtvama.

5. Što se Markala tiče, svašta je moguće, ali pokušavam se voditi Solomonovom logikom. Vrlo je rijetka situacija da idu svoji na svoje.
    Možda se to desilo, ali mi je teško za povjerovati.
    Zamisli kakav bi to monstruozan narod morao biti da ubija svoje?
    Ne želim da vjerujem da su Bošnjaci takvi.

6. ok onda si pička jer neku bednu srebrenicu svrstavaš u taj rank gaze a u gazi su ginuli što žene što deca, uz medjunarodnu podrsku iskljucivo zapadnu

Za razliku od Rusa u Ukrajini, ne pokazuju skoro nikakav obzir prema civilnim žrtvama.

ajde ovo malo decidinje

7. Ako ćeš obj ovo što se desilo u gazi koliko god se gadili na mudžose i bili nam odvratni je u ranku nekog mathauzena ili ausvica gde se svi prave mutavi, a ne bi danas bilo moguce bez kojekakvih nato demokrackih organizacija koji su pod direktnim jevrejskim kapitalistickim uticajem

8. jovor cionisticki peder

9. Јовор тупави брђанин, смарач.

10. Чим добијем мода прво банујем Јовора и уклањам сва говна која је изасрао по форуму, ИКАД.

11. Vezano za cionizam, već sam rekao da je to za hrišćane vjerski osjetljivo pitanje. OK je reći da nije u redu to što rade u Gazi. Ali osporavati pravo Izrala da postoji je vrlo problematično. Jer sama Biblija proriče povratak Jevreja u svetu Zemlju.

Zato nemojte me oko toga provocirat, nastojim biti suzdržan što više mogu. Bombardovanje civila, ubijanje žena i djece, naravno da nije OK.

12. I nisu Jevreji izmislili kapitalizam. Kapitalizam ti je direktna poslijedica Francuske buržoaske revoluvije, i industrijske revolucije u Engleskoj. Nastao je padom feudalizma. Prije kapitalizma bio je još gori poredak.

Šta vi mislite, da je prije bila neka komunistička utopija, jest kurac.

A i sam komunizam kad je došao, više je ukanalio narode nego što im je nešto pomogao.

13. jok, samo su direktno napravili burzoasku a stoje direktno i iza boljševičke

a sto se tice biblije i povratka ješa u svetu zemlju je prevara stara 2k godina

14. Idu Čačani i bajkeri sutra organizovano za Kosjerić Zaječar, da brane volju građana.

15. biće pičvajza sutra ako se sekti pokvari plan krađe

16. Mora u startu da im se pokaže tvrdo, ne vredi, neće stoka siđe s vlasti.

17. Stvarno me zanima kako će proći ti lokalni izbori. Iskreno se nadam debalku SNS-a, to bi dalo novi impuls prostestima.

18. nema tu debakla, potkupili su sve koje su mogli lobotomirane pohlepne glave...sad zavisi od ovog zdravijeg tkiva šta će da se desi, koliko će ljudi biti animirano da izađe, da li će se sprečiti krađa glasova i ostale malverzacije koje sektaši rade zadnjih 13g

ocekujem da ce sns proglasi pobedu bez obzira na rezultat

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.