karaj vucelu

1. Gradonačelnik Salcburga, gospodin Bernhard Auinger, ponudio je svaku moguću pomoć u hrani, smeštaju i medijskoj pratnji našim biciklistima, kako bi im boravak u njegovom gradu bio što prijatniji.

2. ovi za eu su kao pantic, 23 godine mladji referent i jos uvek ceka unapredjenje u starijeg..likovi i dalje guraju tu pricu ej.neverovatno

3. brate oborili su par rekorda u triatlonu ovi sto su krenuli iz raške do sada. Smrde po busevima i pecenjarama

4. majku ti jebem kakva paralelna stvarnost, kreteni krenu da plagiraju studente pesake nakon par meseci a u midtajmu imas srpsku bicikl turu po jevropi lol

sta ti je karma kaci glup i pokvaren

5. lol naravno da je mazut komunjarsko đete

https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/N2tk9kpTURBXy80Y2YwYTUzNWUzNjlmY2Y2YzBhMzBhYTJlODg0OTliYy5qcGeRkwLNAxYA3gABoTAF

Pavle N. Macut je nosilac Partizanske spomenice 1941. godine, u Beograd došao 1945. godine

6. Волео би да процуре инфо колико су плаћени ови ћаци што пешаче са југа наовамо, вероватно баснословне бројке.

7. ja sam cuo da je 200e.ne znam kolko je to pouzdano ali verovatno je to to.za miting se nudi 50e

8. ma jok, vec su rivilovali da ovaj glavni neki kurton tamo u domu zdravlja itd itd, poslusnici placenici po difoltu, srpska lista + mejmuni. Trenutno najlakse jebati kosovare kad su u totalnom bedaku

9. U Ćacilendu gomila njih nisu bili plaćeni već su došli da vraćaju dug

to ti je bajo kao zaposleni radnik, nije lojalan onaj koji ima dobru platu već onaj koji je kreditno zadužen i mora.

10. msm tu osovinu zla ne plaćaju kao ni glavne ćacije, statisti uzimaju kintu ofc moraju da se popune redovi

11. castio je on ove sto pesace, sigurno..kolko mislite da ce da bude ljudi na acinom mitingu.ja mislim nece vise od 10k.

12. U mitrovici ih je bilo 12-16k sa dodikovom ekipom koja ce jopet odigrati solidnu ulogu

izasle su najave za bg da ce ih istovare negde na perferiji, da se šeta cik cak da se fazon blokira grad. Zastava 200x10m se šije. Postoji tu i dobar broj idijota koji bi dosli za 3k. Obj mogao bi da nakupi 20-30k sig

13. i to je go kurac.oni pricaju da ce da premase onaj 15og.ima da kazu kako su bili zbijeniji

14. bole ih kurcinela. njima je bitan info performans preko rts pink informer i ostalog. Jebe se njima za realnu stvarnost. Samo da napumpaju prenos neka himna...gomila zombija ceka kuci prenos zive za to..rade to godinama

E sad jbg fora je sabotirati to govno i verujem da ce se ozbiljno raditi na tome.

15. realno ako dodje 10-20k retosa trebace isto toliko pandura a doce bar 50k beogradjana da jede govna + okolina

za svako malo sranje skupi se u bg 50k ko dobar dan

16. To su max performanse ako ne racunamo to da su se usrali, da ih mrzi, da su retosi, mentoli, da zapisavaju unaokolo i seru. Velike sanse da ce uzme arenu ili neki drugi zatvoren prostor da bi performans mogao da se prezentuje na govnomedijima

17. Ako mu je ostala još trunka razuma zatvoriće ih u arenu - ajd što bi mu se ovako razmileli po celom gradu, nego što bi ga komplet zasrali, tu nema pomoći. Sve će zagaditi ako ostanu na ulicama.

18. propo je tu nema sta, mene vise sad vec uveliko brinu ovi koji ce naslede i da jedu govna

ne slavi mi se pad vucele u tom kontektstu jer raznorazni olos koji je greajo guzu sve vreme samo ceka svoje vece ucesce. Drugosrbijanci, veliki mrzitelji i ostala zgadija.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.