Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Gomile onih koji su se zaposlili pre vucele po kojekakvim televizijama institutima, koji su bili u planu b i samo cekaju da opet udju u prvi plan na konto narodnog pokreta
Da se razumemo vucela nije nikog od dosmanlisjke zgadije diskreditovao vec ih je sve zadrzao i iskoristio. Sad mu okrecu ledja kad je frkica
ovaj proglas se mora bacecem plamena i ostalu komunjarsku gamad kakvi trovaci majku im jebem
A Šipci nevera... 100-tinak Srba sami otišli s Kosmeta za Bg.
Ja lično mislim da ti neće ni da se vraćaju. Daće im neki posao tamo i svi oni srećni.
Ma slabo ko je tu uopšte sa Kosmeta, sve nekakvi Srbijanci koje su pokupili tu okolo. A ima rekao bih i šiptara, jednog baš crnpurastog sam video juče u prenosu, a ne deluje da je brat Ciga.
Proglas se guzi i otima, al deluje mi da će baš žestoko da izduvaju, ne jebavaju klinci tu priču ni 2%. Jbg Carimire, jedini način da sve očistiš od govana je tipa da imaš tita sa pola miliona naoružanih partizana, i možeš da radiš šta hoćeš i sasecaš koga i kako hoćeš, al to čemu vodi znamo jako dobro. Ne vredi, mora malo korak napred, pa dva nazad, pa tri napred, pa izbije neko sranje rat boleština nešto, pa te to ujebe, pa onda neka peta situacija itd. To je život jednog naroda, šta da radimo. Za sada najbitnije da maknemo psihopatu, po mogućstvu u instituciju zatvorenog tipa.
Све ботове кад мобилише, и ове из РС, њих сам заборавио, не верујем да ће бити прејак и превелик митинг, добро каже цара, телевизијски перформанс је битан.
Нема Царо ту другосмрдијанци, прогласи етцетера...
Ти који воде Србију је не воле, можда нас усере неко разуман.
ma poturaju studentima fazon ekspertsku vladu, te morate politicki da se artikulistete, te morate ovako te morate onako...savetuju oni koji nisu vucelu pomerili za nokat a aktivno ucestvuju u prljavoj igri zvanoj stranacki parlamentarizam u srbiji
evo i Vučić rekao da je pao
https://www.alo.rs/vesti/politika/1046606/aleksandar-vucic-srbija-nije-i-nikad-ne-sme-da-padne/vest
"Mi smo pali, Srbija nikad ne sme da padne! "
Нецтор 2 сата на Балканинфо, уживаћу.
@Cara™
Kakav bi za tebe bio idealan scenario, a da ima makar jedan promil šanse da uspe?
Pratim ovu temu (ne baš svaki post, ali dobar deo) i dosad sam shvatio da ti ne želiš da ostane bilo ko iz ove vlasti (podržavam), niko od predstavnika bivše vlasti (podržavam), niko od sadašnjih predstavnika opozicije uključujući i one koji nisu bili bili u vlasti (izuzev možda onih par nestorijanaca), ne želiš prvosrbe, ne želiš drugosrbe (kod tebe vrlo širok pojam), ne želiš zelene, ne želiš liberale, ne želiš prozapadne, evropejce... Takođe smatraš da ne treba da studenti oforme svoj pokret ili stranku, skeptičan si i u pogledu njihove podrške nekoj koaliciji...
Dakle, sasvim ozbiljno pitam, kakav bi po tebi bio idealan scenario, a da ima makar i minimalne šanse da uspe? Koga bi voleo da vidiš na vlasti, na koga da se oslonimo od međunarodnih faktora (Rusija, Kina, Turska, Iran...), u kom pravcu da ide ekonomska politika itd...
tebra ne gledam ja to tako jednostrano, sustinski treba obezbediti koliko je moguce fer neke buduce izbore, dati koliko je moguce ravnopravnu zastupljenost u medijima, revidirati spiskove i posteno brojanje glasova. U toj varijanti sto se mene tice moze i vucela da vlada ako ce da radi uslovno receno posteno i ako je to narodna volja nemam problem sa tim. Dakle boli me patka ko je imenom i prezimenom na vlasti.
A sto se mene licno tice ukino bi visetranacje ili bi u ovakvom sistemu kakvog poznajemo uveo filter ko moze a ko ne moze da glasa, smanjio bi drzavni aparat na minimum i rasterao zgadiju.
ofc ukinuti koalicije, ukinuti glasanje za liste vec direktno za ime itd itd
Procvetali bi za mesec dana
ali evo ajde, kad bi se ja pitao sustinski za nas bi bilo najbolje da se desi unutrasnji puc, da se policija i vojska odrode od kartela i da se uvede diktatura mesec dva da se prociste svi redovi, Da se pretresa bia, izdajnici da fasuju po zasluzi... bukv borba protiv politicki organizovanog kriminala. Bukv nista vise od ovoga ti nije potrebno
al simpaticno kako se bia-bulg ubacio na temu bas kada je njegov favorit podrzao ekspertsku lol
https://n1info.rs/vesti/jovanovic-podrzavamo-prelaznu-vladu-i-zajednicki-front-otpora-ali-je-neophodno-da-studenti-bu-o-tome-izjasne/
sa ovom prelaznom samo vuceli dajete legitimitet koji je izgubio, zna se dobro da vucela prihvata samo resenja koja mu idu na ruku. Time postajete njegovi saradnici
nije ovo nikakva artikulacija politickih zahteva nego preraspodela snaga gde ce sve ostati na istom kursu...litijum, ekspo, evropski put, privatni biznisi itd...malo manje vucele malo vise proglasa
- Ovaj link što si okačio vidim prvi put.
- Jovanović nije moj favorit, ali mi nije antipatičan.
Neizvodljivo dok vučela vlada, pa samim tim:
i ovo otpada (iako znam da si to rekao metaforički).
To bi bilo lepo, ali nema ni promil šansi da se ostvari.
Znači, ostaje samo puč kojim bi se obezbedili koliko-toliko pošteni izbori.
ko ti je sad favorit? Prošli put si glasao za poksovce.
хахахах, Карађорђе на чело државе, ЗАМИСИ.
Апропо овог Цариног поста, ЕВО: https://www.youtube.com/watch?v=cHJg8VjDN2o
Тое на теми Сорош, небитно.
hahaha i evo ga presveti prepodobni monah velikomuceni cedohije smrcovic
https://x.com/whitesnake1004/status/1909593106837627018?t=5Ew02lpLWwkkzZ3Vtv0NLg&s=19
Za poksovce nikad, ne znam odakle ti to.
Nemam favorita među političarima, odavno.
A od tri liste, na jednoj ili dve jesam glasao za Jovanovića, i to pre svega zato da mu pomognem da pređe cenzus, da ne odu glasovi sns-u. Poslednjih nekoliko izbora glasam tako što procenim ko je od protivnika vučićevog režima na granici cenzusa, pa tako glasam. naravno, nikad za zavetnike, glasove iz naroda i slične trojance.