karaj acu siptara

1. BTW bio sam u Valjevu opet sad za vikend, išao u pičarenje, da upoznam onu prepičku što je isašivala kordon saksijama sa cvećem i čime još sve ne. Reko ova je od amazonki, ta može u familiju. Spakovao marokansku činijetinu neku što sam 50e dao bio za nju, ono, lepa stvar, stavio u kutiju, upakovao u ukrasni papir, sve po redu. Nađem zgradu, otvoreno, popnem se gore i zvonim, ono, nezgodan prepad, stoji ti nepoznat tip na vratima sa nekakvim paketom, i pre liči na ćacija u košulji nego na normalnog čoveka, međutim izlazi keva (dobra keva), malko starija od mene, mislim se jbg ova je neka baš mlađana. Reko - ja sam taj i taj iz Srema, bio prošli vikend slučajno u VA i vidim, opet slučajno, popadale vam neke saksije sa terase, pa da vam nadoknadim malo pokućstvo. Kaže žena nemamo mi ništa na terasi, reko znam, sve sam video...Oduševila se žena. Nije happy end al opet srce mi na mestu.

2. Суперишка.

3. Шта све чојк уради за парче пичке, нема ту зезања!

4. Ovo treba ukućiti, to je bre prava žena, a ne ovo što ide na jogu i samo nešto kuka. Pušku da joj daš u ruke i da ne brineš.

5. es napisao broj tel na dno saksije ili neki drugi bekap

6. Ništa, zaboravio da ubacim poruku dok sam pakovao, posle mi bilo glupo haha

7. haha e jebg, jeste krindž al nikad ne znaš dal bi upalilo lol

8. centar valjeva, lepa gajba, lepa žena zajebana...ne ide saksija bez poruke nikada nikada

9. Rekla keva da svratim kad budem bio u VA opet. Nebitno, zamisli foru kad je otpakovala poklon i videla činiju (ne mogu okačim jbg, ručni rad), i ostatak porodice kad dođe kući, i priču - nećeš verovati, bio neki čovek iz Srema i doneo nam ovo jer si pandura roknula saksijom u glavu LOL

10. neće ta videti terase, ide u dnevnu iznad tevea

11. Ко је представник студената уопште, ректор Ђокић, са ким би дуелисао преседник?

12. А како изгледа та амазонка, жена за у кућу, жена за дати пушку? Је л сме то да се открије?

13. nemaju studenti jasne lidere, onog momenta kada (ako) ih budu imali stvar će propasti. Sudeći po svemu do sada do toga neće doći.

Jebo lidere

14. Izgleda riba vrh, zategnuta ono baš, ne znam koliko je lepa nisam skroz mogao da vidim, majka joj je lepa, nebitno, to treba ženiti u svakom slučaju, to je žena prava za kuću.

15. Ок Мелк.
    Питам за представнике, јер, коме Вуле нуди дијалог, ко представља студенте, нико, аха, значи само протест.

16. Ti ljudi postoje odavno, ali ako im se objave imena ugrozio bi im se život bukvalno, prošli bi kroz pakao. Zato su i hapsili klince i samo klince, da bi mogli da im uzmu tel. i kopaju podatke, prepiske i ostalo, da vide na koga treba da udare.

17. Да сигурно је тако, ако постоје зна се ко су и шта су, како мислиш да се сакрију од државе?

18. neće naći takvog jer ne postoji nadređeno lice koje studenti moraju slušati lol

ps svi putevi vode do đilasa lol

19. Kao da je tesko ispratiti ko odlazi na fakultete jebene, bukv svi profesori koji nisu ćacike i jos poneko.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.