Aco

1. Klinci : jesen stiže huljo moja

Jesen : stigla

Hulja : is that all you got LOL

2. čekaj brt septembarski rok u punom jeku ide i oktobarski treba postići sve

narod serbie: ajmo zajasiti studente ko magarčine

3. jebena situacija, jopet se ceka da studenti stave lobanju na ivicnjak

ostatak nacie: kad je sa albancima

4. žvalojzije očo da se žali na obojenu koju finansira zapadna žgadija

https://pbs.twimg.com/media/G1uBhi3XUAE7u2a?format=jpg&name=small

5. Sta ste se vi srbi emotivno vezali za ovog charlie kirka ko da je vas neki velikomucenik, jel to neka ćaci spika ili

Vidim neki mural mu napravili u beogradu, brt ljudi nisu znali za njega do smrti.

6. ćacijevsko čmarenje trampaleu nista drugo

Isto i kod jovora

7. Jasno, to sam i mislio

8. pokusavaju mucenici da se dodvore trampaleu al ovi iz nekog razloga gadljivi ka sns žgadiji. Ne jebu zvalu 2%, na stranu to što je bio otvoreni klintonovac, bajdenovac i kamalista vrv ima jos stvari koje ne stimaju. Ni ovog novog nunčaki ambasadora nece salju ovamo da ga sns ne pokvari

9. zvala je dobrodosao jos samo u krugu satanjahua, kokainskog, al jolanija, sorosa i slicnih cionista. Krug che wu bukv

10. brt ljudi nisu znali za njega do smrti.

Ахахахах, ај не лупетај.

11. jok napsovo ga na hebrejskom i reko dogodine u dzerusalemu

jbt sedeli su jutros zajedno na nekom sastanku a zna se da bajica ima odl tehniku tapsanja

12. Đurić je rođen 25. juna 1983. u Beogradu od oca Save i majke Jasne koja je Jevrejka po majci. A zna se da oni gledaju lozu po majci.

13. Inace najveci stepen sizofrenije trenutno imaju bosanski muslimani i Albanci sa Kosova.
    Jevreje mrze iz dna duse, ali Zelenskog podrzavaju zbog iracionalnog nivoa mrznje prema Rusiji. Mrze zapadnu civilizaciju zbog Palestine, Avganistana itd, a mole se okrenuti prema Vasingtonu umesto prema Arabiji i dizu spomenike Klintonu. Zalazu se za tradicionalne vrednosti, gejljjama i feministkinjama se ne pise dobro, a opet su politicki na potpuno istoj liberalnoj strani zapada i dele iste vrednosti glede politike. Ja ne znam sta ti ljudi stvarno misle.

14. Ne znam baš mrze li gejlije toliko. U Sarajevu se furaju na neku progresivnost, one parade su postale normalnost.

P.S. Kad sam pisao "gejlije", pogriješio sam jedno slovo i dobio sam "fekalije" među prijedlozima.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.