karaj vucelu

1. Jok, ne može, maršupičkumaterinu. To je Jugoslavija,

jok, prvo tamo kulturna revolucija onda pristupanje srbiji i odricanje svih postojećih simbola i državnosti, samo tako

jovor konfirmovao davni dana

2. Džaba, nemoš navike i mentalitet isterati iz ljudi. C, nula bodova, ne može.

3. hahah polako, sve se da srediti. Teoretski cg i rs su na korak od vraćanja srbiji, sve zavisi od snage natoa i globalističke politike i njihovog uticaja zbog kojih i jeste ovako kako jeste. Posle toga prisajedinili bi se i kroasani (jer bi im djarme i italijani jebali majke) i bosnjaci, ko posle ww1.

4. jedino gde smo se tu zajebali jeste sto smo dozvolili da se promeni ime u Yugoslavia, trebalo se zove V Srbija...tj samo Srbija.

5. Ma ne može, ništa od toga, sikter mori. Sve se to samo otcijepilo i telo da živi samostalno, neka je svakome sa srećom. Treba da živim u državi sa narodom koji je u stanju da trpi razrokog međeda Dodika celu večnost na vlasti, oću lud sam.

6. kaki kurac, sve danasnje republike su napravljene titovim ustavom iz 74e vatikansko/engleski projekat. Srbija treba da se vrati na odbrambenim ratovima stečene granice.

Msm ne zahtevam ja to boli me rac, što se mene tiče ne mora, al ta neka mentalna revolucija bi to zahtevala. Nema zdrave drzave bez zdravog naroda, naravno i brojnost tu igra značajnu ulogu.
    Jbg i celt danas vrv vise uziva u ulozi da je lazni svajcarac nego true srbin, ne znam el gresim. Mora to da se ispravi lol

7. pa jbg ako tako gledas ni Bg ne zasluzuje da bude u novoj srbiji kako po delovanju tako po mentalitetu. Ako nista treba im oduzeti status glavnog grada i forvadovati ga recimo za kraljevo

Može i NIš ne bi imao nista protiv

30% žgadije bi se raselilo istog momenta

8. Nije bitna administracija već to da uveličavanjem zemlje uveličavaš i gomilu kojekakvih problema, koji ti realno ne trebaju. Zašto bi koji moj ulazio u brak sa sirotiljom? CG sirotilja će imati šiptarski problem neminovno, entitet ima kojekakva sopstvena sranja. Treba masa tih ljudi za početak da se makne iz ove zemlje, ne treba za džabe da studiraju ovde a kamoli da imaju nekakve direktorske pozicije nešto.

9. jbg, ništa nije b/w

ma nebitna ta priča suštinski treba promena svesti i normalizacija, odjebavanje retosa debila i uspostavljanje normalnosti. Onda stvari krenu da se rašavaju same po sebi. Al to se već desilo zato ovi krezavci i kmeče na max a ostatak ne veruje da može nešto da se promeni. Planeta globalno traži taj patern.

Ko onaj film de se zatvorenik rokne kad ga puste nakon 50-60 dina iz zatvora. Nije naučio živi normalno.

10. Ima priča onog Rusa gde državu potope i svi žive pod vodom, pa posle kad se vrati u normalu ljudi više ne umeju normalno da dišu.

11. brate čačak utorak veče jbt pokidali šta bi bilo za vknd

12. brt ovi u kuli ko na kosovo da su otisli

https://x.com/i/status/1924947406539436214

jbt skinuli transparent to je to, treba razjebat tamo onu kasarnu de su bile crvene beretke

13. Ali

... Sa komandirom žandarmerije sam razgovarao o tome da se 'ćacijevci' očiste iz Kule, a građani će se zatim mirno razići. Policija tvrdi da ona tu ne može ništa da uradi".

Pa jbt

14. glavna komanda je pod (vucelinom) stranom upravom, ti tripovi kako panduracija ima neku autonomiju su smeće. Imao si onaj protest u ns gde bukv pustaju huligane da ih kamenuju, isto bilo i u bg na nekom protestu tamo oko izbora. Da ti i ja krenemo to radimo salomili bi nas ko mejmune

panduri su puki izvrsioci kada imas kolonijalisticku vlast, puno su veci interesi ovde od toga da li ce vucela vladati, sustina je da vec dugo vremena nemaju adekvatnu zamenu za njega jer je bio dovoljno sposoban da jebe kako narod tako i laznu opoziciju istovremeno.

15. ocigledno je sad to nova taktika, juce u ns sad u kuli, panduri brane lojaliste dok ovi gadjaju ljude i jedu govna al sve je to kratkog daha

pandure i treba sto vise ponizavati kako bi otkazivali poslusnost, jbg treba i oni platu da zarade

16. Sve to stoji naravno, ali ne daju se Kuljani izgl. a tamo je ovima baš jako uporište, zato mora sad tamo da se pokazuje sila i to.

17. ma kladim se da je pola vuceviceve ekipe sad tamo, brt koliko je ovo kolicina zandarmerije u selendri tipa kula jbt
    vrv je i andrej tamo negde i onaj ratkovcanin

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.