karaj vucelu

1. Retko ga ima a pametno zbori.

2. u sto lepa ova laura, ta ce da sredi vucelu znas ti sta ona sve moze

3. e i kaja kalas treba dodje ovih dana, ta će dar mar da napravi.

4. Budi dobar osedlaće te bombesku

5. Visoka predstavnica Evropske unije za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Kaja Kalas danas počinje trodnevnu posetu Zapadnom Balkanu tokom koje će boraviti u Beogradu, Prištini i Skoplju

docli sorosevci da posete open balkan projekat, osim ovoga imamo i ono zajedničko eu prvenstvo sa albanjerosima sa finalom u tirani, vrv i nac stadion treba bude spreman za to

6. dalibor koveši lol

7. oni studenti 90ih bili golo govno za ove studente danas, kmečanje za eu i ostale svinjarije. Neće ovi klinci pojesti isto govno nema sanse

E, al boli ih ovo, primetio sam. Kad krenu da kenjaju kad NAŠA generacija nije uspela da promeni sitem posle 5. okotobra, čemu se vi nadate, pilići moji žuti.

8. Наравно да никад не бих гласао за прозападну партију, то што су Срби ретарди то је друго.

9. Smenjen načelnik Policijske uprave u Novom Sadu.

Do smene je došlo zbog intervencije policije nad pristalicama Srpske napredne stranke ispred stranačkih prostorija na Bulevaru oslobođenja u nedelju.

Policija je tada intervenisala pendrecima protiv aktivista SNS-a nakon što su oni u više navrata gađali jajima i plastičnim flašama građane koji su demonstrirali ispred prostorija stranke"

pisaj vucela sto vise po muriji samo udri

10. Ко сме да дира бре господу напредњаке?? Баш ме занима шта би било да је овај директор полиције напредњак, био би сукоб интереса да нападне своје, а да ли би га сменили да је намерно наредио напад на назадњаке?!?!?!

11. Pa stvarno nema smisla, treba da biju ove druge...

12. Misu Vacica za komandira policije

13. U izjavama pred sudom su rekli da su ih Vučić i Mali nazivali čobanima, da su im govorili “da će ih rasformirati” i da su se oglušili o naređenja “lezi dole” i “odbij”.

Ovo samo znaci da su znali sta rade, vec su imali spremnu zastitu i pripremljen teren

14. Kad krenu da kenjaju kad NAŠA generacija nije uspela da promeni sitem posle 5. okotobra, čemu se vi nadate, pilići moji žuti.

o ovome pričam

https://pbs.twimg.com/media/GrjRHtOWcAA8nlj?format=jpg&name=large

15. Ljudi šta mislite o Lečiću? Gledam ga na Informeru, ne mogu da vjerujem da je toliko nisko čovjek pao. OK, kontam da je ucijenjen nakon onih optužbi, ali svejedno brate, mogao se smiriti malo, skontati da je izgubio ugled i status, nije morao baš ovoliko da jede govna. Sad se ne skida sa režimskih televizija i pjeva njihovu pjesmu, i priča kako je bio koristan idiot dok je vjerovao u suprotne stvari.
    Inače nisam cinik, pokušavam mu dati neki benefit of doubt, u smislu da je možda stvarno promijenio neke stavove, da se razočarao u zapadnjačke vrijednosti itd... (oće to ponekad sa godinama), ali mi se čini da se previše približio režimu, što je za moj pojam srozavanje koje mu baš nije trebalo.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.