karaj vucelu

1. Ено она Мила Пајић и још пар дебилкуша траже да признамо: „Да Србија треба да призна да је било ђеносајда у Сребреници баа(?!)”. Реците ми да ове глупаче немају везе са студентима.

2. Truje nova ss radi novih podela, kao da je to od vaznosti i znacaja.

Vucela odlikovan od majki srebrenice i slao pare tamo ali studenti problem

Drugosrbijanska žgadija

3. Промакла нам инфо од јуче, бар коко сам ја видео, да је гађана америчка база у Катару, трпај Иране.

Nije promakla nego je pomenuta ovde isto onoliko koliko je i bitna.
    "Izrael gazi, ali par lokacija ne mogu da srokaju sami"
    "kme, kme, Bruder Čramp, hilfe bite"!
    "ne se sekirajte verni moji psi.. sve će reši čiča"
    ...
    "Alo, Ajotolaše druže, long tajm no si.. slušaj, imam neke bonbe treba ih bacim na ona tvoja nuklearska preduzeća. Ti izvuci šta imaš pa javi kad može"
    "Brate Črampe, hvala ti za info al' mora malo i ja tebi nešto da pogodim, će mi se ljute ovde moji kozojebi.. će batale koze, će predju na mene"
    "No frks Ajo.. uzmi neku tradicionalnu hrišćansku enklavu.. evo Katar recimo? hrnjo, hrnjo... "
    "Hrnjo, Hrnjo... može tebra, tu mi i zgodno baš.. skloni one tvoje avione da ih ne oštetimo slučajno"
    "Ol rajt!"

Epilog:
    Svet: Amerikanci bombardovali preostala postrojenja koje izraelske rakete nisu mogle da dosegnu!
    Ameri: Sve smo uništili!
    Izrael: mi ništa nismo znali ali hvala bratu Črampuli
    Iran: Glupi Ameri, ništa niste uništili.. Ali mi smo zato njih udarili tako jako da će tri puta da razmisle pre nego da krenu u agresiju na našu samoupravnu zajednicu.
    Katar: aaaaaaaa

4. Како год, примирје је у току.

5. Ајде баците више ту нуклеарку јбт, од 45 то чека цео свет.

6. Може Иран на Израјел.

7. i sta fazon gotov rat kade iran kreno na usa baze usrali se svi redom

pisam se ja po toj usa, sta si ono pepsi predvidjao da ce da ih preoru ko dobar dan lol

8. Pa vidiš da su bili 'miroljubivi' :) Da su nastavili da se kurče, bio bi i taj scenario, ali ne brini se, biće. Isto k'o Irak.. prvo Kuvajt, pa posle par godina i ostatak.
    Sad su ih dovoljno sastavili sa zemljom za neki naredni period.

9. Jeste brate evo vidim, Iran se razrokao na sve strane, kreno na Katar, Izrael dobio po njonjari ko nikad i gle čuda odjednom primirje hahaha

10. usrali su se na max, nešto što ne treba da vidi ostatak planete jeste kako se čiste usa baze a to je važnije od pišljivog izraela jer odražava realnu dominaciju u prostoru. Šteta, to bi bila pokazna vežba jer jednu takvu kancerčinu imamo i mi kod nas

11. O ne kačiš reddit a cara je prisutan

12. treba jebati što više i što jače gamad nemaš tu šta

vcrs neke studente kidnapovali bukv terete ih za terorizam

13. kaže onaj peder drecun da mu je pričao jedan što je gledao kako neki student stoji ispred zgrade vlade sa hrpom eura i deli blokaderima u apoenima od 100

14. Caro nisam aktivan bio još prije pada nadstrešnice, ti si za studente jako aa, jesil isao na protest onaj zajebani sa zvucnim topom ?

15. Za melka pretpostavljam da je true blokader a za tebe sta znam mogao si biti i
    Ć A C I
    A
    C
    I

16. ne cudi me tvoje razmišljanje, svi gejovprljani redom smatraju da su srbofili ćaciji a pajsad ne smeju da izađu sa eu ili pederskom zastavom na protest jer odma dobiju po

N J O N J I
    N
    J
    O
    N
    J
    I

pliduu nije ovo obojena revolucija jbt

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.