karaj vucelu

1. Nema bre narod muda, neće niko da preuzme odgovornost za bilo šta. Ovo mrcvarenje će nas koštati silne milijarde, skrljaćemo ionako skrljanu ekonomiju i zadužiti se još deblje, da bi se isfinansirali raznorazni ćacilendi.

2. Ovo mrcvarenje će nas koštati silne milijarde, skrljaćemo ionako skrljanu ekonomiju i zadužiti se još deblje, da bi se isfinansirali raznorazni ćacilendi.

informer hakovo melka

brate koga boli kurac za pare, neš bolje živeti svakako oslanjajući se na sistem ako tako gledaš jer sistemske pare nisu namenjene tebi

ionako mos jeftino da se hranis i da kupis kola za pesto jura, jebo pare sve je obezbedjeno

3. inače ovi nas ne bi zadužili do 100+ meleardi samo da smo se malo lepše ponašali...nama u stvari što skorija propast najviše odgovara, jer tek kace popije sav alkohol stoka ide kući, al pre toga polupa kafanu

4. i jopet nije ovo do naroda i do muda, narod ima želju, ima muda, spreman je da se liši koječega očekivajući normalnost u prespektivi na način da do cilja dođe na normalan način (izbori i to, demokratija)

Problem je što je veliki deo podržavalaca studenata su u stvari sistemska stoka koja je na sisi svakog režima (lekari, profesori, nastavnici, radnici i šoferi po grackim preduzećima i ostala žgadija u institucijama koje kontroliše sns a dobijaju platu od budžeta) i nije im na pamet palo da podrže studente i zahtev za generalni štrajk. Žgadija državnog aparata je kancer ovog sistema jer koliko god da je loše njima je uvek bolje u odnosu na prosek

5. Prema dostupnim podacima iz 2024. godine, u državnom sektoru Srbije radi otprilike 470.000 do 500.000 ljudi, što čini oko 20–22% ukupno zaposlenih u zemlji

evo ova žgadija ti zagorčava život suštinski, troše resurse, podržavaju i održavaju svaku vlast. Može slobodno da se kaže da među ovim brojem ima 30-50% ćacija koji su imali vezu, štelu ili neku drugu ulaznu kartu da upadnu na budžet.
    Svi znamo kako se dolazi do pajsad državnog posla, ljudi snimali serije o tome jbt

treba namiriti ovu marvu svaki mesec, tek kad njima bude dovoljno loše možda se pobune, za sada nije

6. narod ima želju

da

ima muda

lol

spreman je da se liši koječega

LOL

Čega bre da se liši, najviši domet je izaći jednom u par godina i zaokružiti jedan od ponuđenih brojeva, prošetati par puta gradom ili čak nažvrljati transparent, to je već hardkor. Čuj da se liši, ko je bre žrtvovao bilo šta u proteklih 10+ godina? Mi smo bre gomila najobičnijih pičaka koje "imaju vremena" LOL, uzeo nam čovek deceniju života jebote.

7. Mi smo bre gomila najobičnijih pičaka koje "imaju vremena" LOL, uzeo nam čovek deceniju života jebote

upao si u klasičnu autošovinističku mantru koja odlikuje drugosrbijance već cirka 35dina

čak štaviše ista mantra odlikuje i petoktobabarce otporaše koji sve oličenje sveckog zla vide u vuceli i nicem drugom, jer samo kad on ode...imali smo to već. Fala bogu ne repriziramo 5okt to bi značilo da smo skurcali do kraja

jbt veći moral imaju ovi krezavci u ćacilendu, nije ni čudo što jašu drugu srbiju a marinike đilasi na sve pristaju (opet zbog budžeta)

8. Vidi ovako lepi moj, nemanje muda i trpljenje ovoga nas je koštalo gubitka koječega po KiM i praktično KiM, zaduženja, posečenih šuma, devastiranih gradova, Olivera Ivanovića, šesnaest ljudi u Novom Sadu...To je cena imanja vremena, otezanja i bezmudosti, nemamo mi ni trenutak života da ga provodimo u ovakvim okolnostima, i prejadno je što to ne shvatamo.

9. Da ti nacrtam, nije mi mrsko - posle tragedije u ribnikaru, u BG se okupilo nekih 150.000. Da smo tad krenuli da ga mičemo došlo bi još bar toliko, makli bismo ga i ne bismo recimo imali ovu tragediju u NS. Da smo ga makli do sada, tipa u martu, mogle bi inspekcije da krenu i češljaju u kakvom stanju su mostovi, nadvožnjaci, plafoni...C, imamo mi vremena. E sad, ako u međuvremenu još nešto popada po ljudima...Znaš šta hoću da kažem.

10. Bunili su se ljudi sve vreme, majku mu jebem koko si protesta imao u zadnjih 10 godina protiv svega ovoga sa konstantnom tendencijom na gore i povećanjem broja protestanata, ali uvek su nalazili nacine kako da u ping pong igri odrade da proteste obesmisle

i sad to rade al kurca, narod je svesniji nego ikad ranije svog polozaja kako unutar drzave tako i šire, bukv skontala raja da je na vetrometini.
    To što je većina i dalje zombizirana je globalna pojava, trpe sranja ljudi svuda...šta avg švabo da kae kad mu mudzos izgazi na bozic pola jebenog vasara, da krene kenja strpali bi ga u pritvor odma ne sme pisne tamo, no go zone po parizu, engleska sa svojom žgadijom itd itd

Ne možeš globalističku oligarhiju pomeriti seljačkim vidovima pobune i palanačkim vidovima anarhija, možeš samo promenom kolektivne svesti eventualno uz anarhiju, dakle prosvećena anarhija to je negde rešenje a za to treba vremena, praktično mora da dogori do noktiju da bi se majmun probudio.

*il će da crkne ko ga jebe

11. i jopet vucela je nebitan, malo glupo govno predstavnik globalista u srb a svi se isprimali kako imamo diktatora kako bi mogli sutra da nam istu takvu ili slicnu budalu (sa lepim manirima) da dovedu da nastave sa korporativnom pljačkom tamo gde su stali, samo da živimo slobodno...

to jedino igra, ova ideološka sranja su igračke za sirotilju

12. C, to je bila gola kurčina od protesta i nazovi pobuna LOL. Pogl. kako rade Francuzi i Grci, to su protesti i borba, ovo je zavaravanje samog sebe da si pristojan, normalan i da se za nešto eto kao boriš. Boriš se moj kurac.

13. Jedini normalan protest bio u BG kad je bila korona, sve resto bilo sranje, jad i beda.

14. kako rade Francuzi i Grci

Francuze i dalje jebe pederko mikron, žuti prsluci nema ih. Zajebu ih na izborima tamo kako oces kad oces, isto kao i kod nas

Grčka, uvalili im ciprasa oslobodioca i prejebali plebs, posle im vratili ovu ješovansku micotakis oligarhiju. Grci se bunili za S makedoniju i popusili kurcinu, izadju tamo bacaju molotvljeve koktele najedu se govana i rezultat uvek ništa, da se ne lažemo

A i mi smo bili zajebani 5 oktobra srusio narod slobu bagerom haha, kako da ne. Izdala ga sluzba prodala bulju strancima lol

15. Evo i Turci su skoro jeli govna kao glavni hajlat ostao jebeni pikachu to je to

16. kulturna revolucija, ovaj mali đak generacije odjebo ćaci presednika opštine

https://x.com/i/status/1938699005078429758

17. Ajde caro sada budi iskren i nakon svega priznaj da pratis i reddit serbia kad su u pitanju ovi protesti

Cijeli taj sub se pretvorio u neku vrstu izvjestavanja o događajima, budućim događajima i svemu vezanom za proteste. Ne tiče me se direktno pa ispratim samo ponešto ali ko zeli da sazna išta, tamo će saznati

18. Da, i precednik opštine seo u svog maseratija i odjezdio na ranč, dok se mi ložimo na ovu kosku u fazonu tooo sineee, živeće ovaj narod. C, nije smelo do ovoga da dođe.

19. ne, redit ni slučajno jer je kontrolisana opcija, selektivna i moderisana. Proveravao sam njihove izvore, u 90% se poklapaju i sa drugim izvorima, fazon kao N1 ali neke stvari suštinski nećeš videti jer postoji moderacija pod nekom vrste direktive. Loša platforma generalno, perfidna

20. Ostali smo bez 200.000+ perspektivnih i dobrih ljudi u proteklih deset godina, mahom zauvek. Ako je žvala nebitan, onda nemoj ni da ga krivimo za bilo šta i smatramo ga odgovornim, mi smo i krivi i odgovorni kao narod. Zato i zaslužujemo dapatimo i stradavamo, to je nagrada za strah i pošteno je.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.