karaj vucelu

1. merlin ko prijovicka

kaci čuo prijovićku da priča o bilo čemu vezano za rat jebem te, žena mlađa 30+ dina u odnosu na ove debile

2. ideologiju i pre 90ih koja je bila tipična jugoslovenština

O tome ti pricam, tad je jugoslavenština bila najfotogeničnija al čim se srušila kula od pijeska eto mene u srbiju s novom pricom, s ulogom zrtve koja ce nostalgicno pricati o tome “kako je nekad sve bilo lijepo a sad nista nije” dok cu istovremeno biti odlikovan nekim nagrada od ex radikala.. nesto je trulo u drzavi danskoj

3. I šta sad, to su isto uradili i mufa i kiki i ja. Druga opcija je bila da bude konvertit.
    Jok, trebo je postati bošnjak onda bi bilo sve lepo, tapšali bi ga po ramenu i rekli bi bravo bajo aj sad puši kurac nisi ti pravi mudžos.

dok cu istovremeno biti odlikovan nekim nagrada od ex radikala.. nesto je trulo u drzavi danskoj

i nisu ti ovo ex radikali što ga odlikuju u srbiji već unija žutih petooktobaraca i radikala, ništa ne znaš

4. Dzaba ne kapiras caro, nije nele postao caci, on je to bio od starta. Caci se ne uci, to je stanje svijesti prije svega. I onaj glavni caci iz doboja je u doboju mogao da bude dobojlija. U Bgu je - GLAVNI CACI. Tako je i Nele mogao u BL da bude muziĆar, a u BGu je “odlikovani umjetnik”. To je poenta.

5. Jok plidu, razlika između ćacija i ne ćacija je u produkciji, ćaci produkcija smrdi a nele je imao dobru produkciju do skora, kad je propao postao je ćaci voditelj kviza na rts, pravio šeme kako da izvlači pare, istu stvar je radio bora đorđević kad je propao na kraju.

A ima i druga stvar koju previđaš, od 90ih do danas prošlo je 30+ godina, tek sad je odlikovan, nešto se mnogo dugo odupirao da postane ćaci. Loša ti poenta jbg

6. ono gde mogu da se slozim sa tobom je da su svi koji su se kleli u jugoslovenstvo ispali podjednake pičke, to mogu da prihvatim

25miliona ćacija je prestalo to da bude kada više nije bilo interesa i kada više nije imao ko da ih tera da budu jugosloveni

7. što se jankovića tiče otprl savatala ga ista mantra ko boru djordjevica, zdravstveni problemi, zastarelost, imao je neke srčane udare i prilagodio se mirnijim vodama a u av našao mirnu luku

da je tito na vlasti uradio bi isto. to je ta propast "nezavisnih umetnika"

8. kvalitativno kad pogledaš merlin je daleko ispod neleta a kacu obojica bili u prajmu, merlin je trash kategorija bosanski rokić dok nele ima ozbiljnu zaostavštinu za sobom i sa yu ideologijom i posle za post yu ideologiju jer nikad nije gurao četničiju i sličnu prosrpsku narativ priču, i ostaće upamćen po nečemu bez obzira koliko je govana pojeo, merlin je što ti reče klasik prijovićka, kako ko zamahne parama evo ga a proklamovo se za nacionalistu.

To što vas je napustio ćaci-janković 90ih je sasvim neka druga priča, nema veze sa ovim oko čega likuješ.

9. Ту је и дингоспо Недић хахахахахаах

10. zajedničko za čmarove sa slike: primaju pare direktno ili indirektno sa budžeta i podržavali bi bilo koju vlast od tita, preko slobe, tadića, tome do vucele

11. Ovo li je onaj 'stručnjak' sudijski?

12. jašta, lik je i direktor ekonomske škole

Bladi hel
    /o\
    Ja ne znam.. možda sam malo ekstremniji od većine, ali ovakvi likovi bi u nekoj mojoj državi bili ili u cirkusu na lancu ili javno vešani... Prosto bi mi bilo žao što ne bih mogao više pusta da ih vešam

13. Махач, вратар..

14. li ovakvi likovi bi u nekoj mojoj državi bili ili u cirkusu na lancu ili javno vešani...

čist pacifizam lol

brate ovakvi likovi su klasa portir-blejač a to je ta komunjarska žgadija što nikako da pocrka a kote se i dalje

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.