karaj vucelu

1. https://postimg.cc/KR3wnMnr

Macvanski Gondor je stigao u Bg.

Insajd, od sutra krecu blokade u celoj Srbiji , kulminacija kroz 7 dana. Caru ja jasem.

2. Реклама Жхајк, минус.
    Ено Порфирије позвао на неко уједињење, ај бежи дебилчино.

3. Hahaha da da puna su um usta jedinstva, ali pod njihovim barjakom i njihovim uslovima. Čim nećeš tako odma si ustaša, naci itd.
    Ne hvala.

4. Ustvari krajnje je vreme da se napravi leksiokon naprednjačkog jezika i da se rade prevodi, jer kod njih reči ne znače više ono što znače u srpskom.
    Kad kažu jedinstvo zapravo misle poslušnost.

5. De si mrno čadino

6. Ustvari krajnje je vreme da se napravi leksiokon naprednjačkog jezika i da se rade prevodi, jer kod njih reči ne znače više ono što znače u srpskom.
    Kad kažu jedinstvo zapravo misle poslušnost.

Лајк.

7. De si bre Plidu, legendo.
    Nabavi li viber? :)

8. Mel Gibson eno ga na Hilandaru inače.

9. Видо малопре, дингоспоw.

10. Ео МУП јавља има 36к људи, ма хиљаду, е.

11. Баш ме занима да ли ће успети да се извуче неки приближан број са петнаестим мартом, врте се неки снимци око оне фонтане, ту је пуно.

12. Ok je, i više nego ok s obzirom na to da je masa ljudi na moru i po slavama kojekuda. Sadmo da prođe bez nepotrebnih incidenata i sranja i milina.

13. a ne može da očekuješ u sred leta Bog zna koju gužvu, odmori, vrućina itd. mada vreme ekstra poslužilo

14. Jeste. Kažu klinci istekao ULTIMATUM, šta dalje? Mislim jbg znamo šta znači reč ultimatum.

15. Braćo dobio sam snimak malopre, Cara u ćacilendu LOL

https://www.facebook.com/urbano.sabac/videos/1182308223575214

Zato ga nema ceo dan, otišao da uzme tri crvene bratina.

16. Naći će ga bombaš, duga je noć...

17. Znaš šta me zanima, kako se panduri dogovaraju između sebe ko će da stane u kordon pred ćacije i trpi sranja tih 20 minuta?

18. Pa kad mu Bombi preti s jahanje, mora čovek da promeni stranu.
    Otero ga u suprtni tabor ko Vuk Branković Bogoja...

19. reko onaj pederski arhiv javnih skupova da je bilo 140k, bilo prepuno nema šta, ofc ne kao 15og marta al bilo je jopet više nego za 5 oktobar

bio top protest, odlični govornici, mejmuni posle krenuli na ćacilend i tako to

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.