Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
e da i još jedan od do jaja razloga odlaženja na proteste je što vrišti od top real prepički, nači ne ove silikonjare i plastika, toga nema
Novi Sad jebe večeras, pljušte i batine
https://www.facebook.com/urbano.sabac/videos/4072858419621038
ajde melke idi zavrljači tu ciglaju pička mu materna junačka hahah
evo šta se desi kad zaposliš ćacipakistanca u gracko komuno
https://pbs.twimg.com/media/GupPdNsW4AEcgY8?format=jpg&name=small
ako smem da se proserem u ranku melka, otpočetka sam pricao da je realna meta samo i iskljucivo sns
prvi protesti koji su krenuli u ns nisu trebali da idu do gracke kuce, trebali su ostanu ispred ž stanice i sns kanca, isto i na vidovdan u bg, ljudi su trebali ostanu na slaviji ili da krenu na prostorije sns. Ćacilend je false flag za ložače i ćaci-opozicionu majmunariju
Ćacilend je bukv žvalavi mamac i nestaće po inerciji kao posledica.
Pa to, ne razumem koji moj ljudi idu do ćacilenda uopšte - jbt ideš u gnezdo degenerika na koksu koje čuvaju isti takvi pod punom ratnom opremom, da uradiš tačno šta.
Iiiii evogaaaa
https://scontent.fbeg8-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/514646999_744208858275556_6076955320064484512_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=CMXBEHAHNuwQ7kNvwF81Rz8&_nc_oc=AdkVZAodMblUwrMgfPtDwf0jk8yuyTfevNQ4gLOHs5kTKDedOoay0tXdQk5--yfLdV4&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fbeg8-1.fna&_nc_gid=1IagNdjKbkDqtxCRHIjbJQ&oh=00_AfN5CISuLfRSoXriKRQYXXxBVD6-iEvqBs4PrZpoBlmoew&oe=686781CC
bate ideš tamo da dokažeš da možeš protiv sistema tako što ćeš nalupaš muriju goloruk prvo a posle ćacije i onda uzmeš vlast i podeliš sirotilji sreću i radost, posle urame tvoj fotos u dnevnoj lol
a ti ako nešto pojebeš - pojebeš
Ma sve meni, jebo sirotinju neka krepa.
sirotilji 3k
a druga srbija da je imala malo šmeka umesto što je glumatala elitističke odrede i mesto toga dala raji parče parizera vladali bi i dan danas.
Ništa gore od gracke žgadije na malo skupljim salamama i energeckim pićima
Eo stiže gomila murije autobusima za BG, kod Vuka narod diže šator. Kreće, spremte se deco. Trajaće ovo, i neće biti dosadno. Degeni će svu muriju opet da otpeljaju tamo a ostali gradovi već u blokadi haha
Bio od 8 do pre pola sata na autokomandi, odlicna prica, sutra tesko ko ce na posao da se probije, pusi ga vucela
samo disperzija samo tako možeš jebati king majmuna, juče isto sva kereća budžetska žgadija bila tamo na max, po mraku kojekakvom sam viđao kordone budžetaša u plavim uniformama ne znam šta su išli kući umesto da spavaju u ćacilendu, nabili se na ulaz ustanova za moje pare jebem ih usta
Nece moci da pohvata sve ovo kad je ovako do jaja lokalizovano, na milion mesta se blokira, opustili su se prerano posle sinoc, odlican potez studenti gradjani ko god da je pozvao veceras
Saće murija to uklanja al džaba, postaviće se na drugom mestu. Jedan pendrek nekoga da udari izaći će još 100.000 ljudi sutra, nema, našao žvalavi na silu i inat da se jebava sa ovim narodom, ne mogu da verujem da je baš toliki degenerik. Saće debilko da raspiše izbore.
mora da ga pusi jer najbolje pusenje je ono koje se ocekuje a ne koje je dogovoreno to ti je siže priče
Dobro da nije klonuo narod nakon jucerasnjeg dana, odlicno se organizovalo ovo
šta klonuo juče bio najjači vidovdan ikad, kapiram skenjaru ali biti tamo tad sa tim ljudima sa tom realnom srpskom pričom. Plidu bi reko daj još oću to
onaj slobin ćaci vidovdan je bio uvertira za autobuske brigade bez obzira na broj posetilaca jer tako je organizovan.
šta pravi stvarnu razliku - broj ljudi koji je spreman da dođe na određen protest trošeći sopstvene resurse bez direktne koristi