karaj vucelu

1. kaki kurac, oni žive duboku nato uspavanku u nadi da će trajati večno, a ako se kad taj san bude rušio lako će da se pronađe sledeći prakitčan izbor makar to bilo i ujedinjenje sa Srbijom. Sve zavisno od okolnosti.

2. Ozb pitam, ne znam sto meni pricate, nisam jovor

3. Mi ne zelimo nikakvo ujedinjenje ni sa kim, dobro je ovako samo malo da se uskladi politika i top sve

Cara kao neki klinjo kom roditelji imaju bracnih problema a on ide drugom klincu i prica “e vidjeces kad tvoji budu imali probleme u braku”. Nema nikakve uspavanke, nema nikakvih problema brt, problemi dolaze samo po instrukcijama iz vana. Zato vas mahom podrzavamo u protestima.

4. Cara kao neki klinjo kom roditelji imaju bracnih problema a on ide drugom klincu i prica “e vidjeces kad tvoji budu imali probleme u braku”

hahah, a pliduu u fazonu meni je super od kada mama ima trećeg muža, ovaj očuh je baš super frižider uvek napuni pringlsom i kolicom OPAAAAAAAAA

5. Mozes i tako da gledas ali sve je okej za sad, jovor can confirm it

6. stanje redovno lol

7. vid ovo brate zafalilo pandurskih kombija daj samo da se plavi i stavi stiker

https://pbs.twimg.com/media/GvBUJO3WgAAfgHk?format=jpg&name=small

8. I na tarabi piše pička

9. M A R I Č K A
    A
    R
    I
    Č
    K
    A

10. Нека крепају ђембели пандури у оклопима, аххахаха

11. Ено апсе неке јангстере од 17 годиница, тое та Попиција.

12. Ено апсе неке јангстере од 17 годиница, тое та Попиција.

*to je ta kolonija, hapse se sadašnji i budući akademski građani od strane retarda i ćacija uz pomoć cia logistike i uputstava

13. Lepo je biti Vojvođanin ovih dana.

14. pozdrav za muzha laure koveshi

15. Ali što su u roku od odmah identifikovali ove pandure i žgadiju što u civilu privode klince, pakuju ih u audi bez tablica itd - snimak, slika, ime, prezime, sve po redu. Jebi.

16. ovim klincima možemo samo da se klanjamo, spram ove generacije studenti 90ih su bili čist kurac, mentoli sa prozapadnim idejama udruženi sa opozicionim prozapadnim strankama i podrškom zapada i nato pakta lol

ovi sad čiste ono što se tada ukanalilo uz pomoć sorošoida

to je razlog zašto treba resetovati sistem a ne srušiti tamo nekog žvalavog. Sistem je isti kao i tada

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.