U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
kacte debili
dobro pliduu koja razilka dal je sub vece na rakrsnici 300 ili 30k ljudi ako je blokirano a murija ne izlazi jer je već popusila kurcinu u toku prošle sedmice i neće se blamira jer tu bitku ne moze dobije
ajmo svi preseliti ćivot na raskrsnicu evo to će srušiti vučelu sig - neće, a nema ni poente.
A suštinski tenkre neće smeti ovo dira jer njegova tačka otpora je ćacilend a narod uzeo sve drugo.
ova bitka samo disperzijom može da se uzme, dakle moraš govedinu da rastačeš i gnjaviš do te mere da kaže bajo ne mogu ja ovo više evo ubij me samo prestani da me maltretiraš dok mu guzica u nosu
mladost vs govedina
Vidi Caro, donekle ima smisla i tvoja teorija ALI..
Morali bi prvenstveno svi da to dozivljavaju na tvoj način (a ne na melkov npr) da bi bilo učinkovito. U suprotnom, gubi se nada u djelotvornost i opada hajp.
Mozemo mi pricati ovako ili onako ali brojnost vadi, uliva povjerenje i diže atmosferu.
stare rage ste vas dvojica bez obzira na trening i teratanu, energija dolazi iz gloove a ne iz snooge
Nije da je bio neki dogovor kao e ajd ne morate u tolikom broju da izlazite, naprotiv stalno se pozivaju ljudi da dolaze, na redditu se momentalno osjeti taj hajp ali zadnji dan-dva ga nema
Drago mi je bilo vidjeti da se Pazar probudio i da su pokazali da im je stalo i da su i oni dio te Srbije ali brate 120k Pazar ima sa okolicom, još sad celtuli stigli a objektivno malo ljudi na blokadama, treba to da zviždi da zvoni bree
Mozemo mi pricati ovako ili onako ali brojnost vadi, uliva povjerenje i diže atmosferu.
upravo ovde vucela poentira vec decenijama a i ovi pre njega slični jer traži se gazda, traži se lider vođa, a to je znak da ste na losoj mejnstrim propagandi, ovom smeta vidovdan, onom smeta što nije spaljen ćacilend, trećem smeta što studenti nisu spržili policiju, onda kad izjebu sve pada hajp jer večeras nema murije na ulici da bije studente
manje holivuda i obojenih revolucija hvala
...ali znaju kojekakvi mejmuni šta i kako bi trebalo, spremni da se razočaraju na najmanju negativu ili scenario ako ne bude kako zamišljaju da će bude, izneverili ih studenti vec sto puta do sada, izneverilo ih i gradjanstvo, pali u depru kacu videli da prvi komsija ne pumpa kako se pumpa na n1, koko vide nece od ovoga biti nista...
jebem vas usta da vas jebem, vucela na dnevnoj bazi u cacilendu ima fazon 30 baba i pršti od busta kad za vidovdan dovede ucenjeih 2k ciganja, a kod nas dođe na skup 200k no problemo i retardi kmeče kako nije dovoljno kako nije to to ne radi se to tako bio tamo neki četinik sa temua koji ima glas random smorenog prodavača karfiola
jebem vas da vas jebem nezahvalne i glupe
jos jedna stvar, ovi neutralci nije im bas pravo da se promeni sistem jer ko zna, mozda bude sve po zakonu. Ne vole ljudi menjaju navike jer su se prilagodili okolnostima ulozili energiju, iako ideoloski kapiraju kako treba sve da izgleda ali starog kera ne vredi uciti novim trikovima ne voli to raga
To stoji naravno.
al i jasno mi je što tako gledate, iz razloga jer vidite vucelu kao isključivu metu
to je klasik false flag jer po navici zaboravljate da nije izabran već je inženjerski postavljen na poziciju koju obavlja, odatle kreće sav taj fatilazm prema personi koje ako se ne rešimo već sutra odosmo u kurac. A tako ćivimo od 1945. po istoj matrici sa određenim varijacijama, uvek jednoumlje
jebeni klinci su izvalili obrazac ponasanja i koko god smo do juce mislili da su to generacije retarda koji bleje u neki telefon ispostavilo se dijametralno suprotno, zato jepte se i da sutra propadnu recite im hvala vam jer ako nista pokazali ste nam put i pravac ponasanja, odjebali ste poltronstvo i debilizam, pokazali ste šta je ćaci a šta znači biti solidaran, pokazali ste kako istrajati u svojoj borbi i žrtvovati se u parazitskom neokolonijalnom sistemu za kolektivno dobro.
Č I B E
I
B
E
mejmuni i kritičari, ako vam ova borba ne odgovara napravite svoju. Izađite napravite harakiri polijte se benzinom jebem vas tupave
treba prihvatiti i da ljudi ne znaju, i da se plase, i da ne kapiraju, da sumnjaju...sve je to ledzit ali kenjati bilo sta zasto je ovako ili onako bez konkretne akcije je čisto sviranje kurcu
Ovo sa cim se borimo je globalistički mafijaški fenomen a iza vucele stoji xyz lica, uticaj korporacijskog kapitala, mafijaškog novca i seljačkog retardizma, nato pakta, evropske unije i marjana rističevića.
Imaš posla sa hidrom koja ti je u ril tajmu odredila smernice po kojima ćiviš i ideš u nabavku, koju mjuzu slušaš i zašto su popularne silikonajre
ofc ovo je na višem nivou ali vucela je pripadnik te degenirčne kaste sa udarnom pesnicom u vidu brnabe gde nismo culi nikad jednog levicara da kmeči oko uverenje stavova i tako to...živimo debelo retardirano vreme modernizma uljuljkano u konzumetski hedonizam jeftinog čipsa i koka kole gde je avg pliduu na vrhu lanca ishrane
opet krvari na pičku u dva ujutro i piše čitave stranice sam za sebe, mislim da je konačno skroz na skroz propao kao individua u svakom mogućem smislu. lok i trajna banana za autora iznad da dodatno ne šteti samom sebi, jer šteta je već načinjena i to gadna.
i onda vuk mentalno nestabilan. vuk je hrvat nikola tesla za ovu budalu iz ustanove.
vukova seja nije ganjferka poy
Отишо Јовор, дошо Плиду.