karaj vucelu

1. Sta je ovo caro, jel ovo studenti citaju melka

2. melka 2.0, melk 1.0 je ok lik

3. Melk koji zeli da uci

4. Caram posle ovoga možekomotno pripovetku da objavi

"Kako sam pomogao revoluciju"

- Dvaput sam bio u Beogradu. Prošetao. Bilo lepo. Jovorovao sam na vukajliji.
    fin

5. "melk koji želi da tuče" mišu vacića lol, ono sto vucela najvise voli su podele. Stonu kazu ova deca:

idite i radite šta god želite ponesite svoj pesimizam a budućnosti dajte šansu

6. Caram posle ovoga možekomotno pripovetku da objavi

"Kako sam pomogao revoluciju"

- Dvaput sam bio u Beogradu. Prošetao. Bilo lepo. Jovorovao sam na vukajliji.
    fin

melk 2.0 2x zanimljiviji mora priznam :)

7. melk 2.0: ratoboran jebo bi sve od studenata do avg ćacija svaki otpor premlak mora brže jače bolje sad i odma

melk 1.0: mlaka pičkica koja šeta po protestima i traži gandijevske solucije šta kako dalje spreman na dogovore kiselo nosi transparent kosovo je srbija kme kme

8. brat orb podržava vučelu, tako radi svaki odgovorni političar koji može dobije nešto za svoj narod

https://x.com/i/status/1941830421135733103

9. Ovo je sad vreme hardkor oportunizma, ko god mlati, trsi se, čak izjavljuje kojekakve gluposti i pokazuje odanost, žvalavi će ga u roku od odmah staviti na neku poziciju do koje ne bi mogao da dobaci pre samo dva meseca.

U fazonu što veće bezumlje s tvoje strane, miliji si mi, napredovaćeš. To je poruka i ćacijima, i pandurima i političarima. Ali ponavljam

tih morona ima malo, ćacija ima malo, naročito ovih što se zaleću u masu. Zato moraju da dobivaju po pičci žestoko, jer em će te svejedno privode, em ovi bivaju onesposobljeni, em drugi neće da ih neko bije i snima za crkavicu. To su siledžije, čim naiđu na žešću i bezobzirniju silu i dobiju među rogove, uvuku ih odmah.

10. sve stoji

ali pobediće pamet, pobediće lepota, pobediće prava cvetna revolucija kao konačni cilj. Svaki drugi vid krindž pobede me ne interesuje i neću budem nje deo. Neću ni da je osporim jer ko sam ja da to osporovam. Neka pobede oni koji mogu.

11. Naravno da će da pobedi, pre ili kasnije, ali to pre - kasnije je neodređeno međuvreme u kom imaš teror. Čovek se poliva benzinom i oće da se zapali, klince kidnapuju i trpaju u crne audije bez tablica, prebijanja, lupanja lokala itd. Svi ovi imbecili koji se kolima zaleću u ljude, a intenziviralo se, rade to jer znaju da ih narod neće nalupati, sve dok jednom neko stvarno ne nastrada. Onda ide spontana eskalacija jebiga.

12. Znaš kad će neki ćaci sad da se zaleti u onu blokadu u Zemunu gde bi ovi polupali i njega i kola mu, nikad.

13. samo eskalacija ovo održava i samo tako će da ide, ali eskalacija ne treba da ide sa naše strane jer to je poraz. Eskalaciju prave majumi jer su saterani u ćošak.

Bukv majmun jedva čeka da vidi melka 2.0 i da ga nalupa i reši problem trajno

14. celokupna paradigma je ciljano pogrešno ustanovljena

15. Da, ćaci što se zaleteo kolima u masu kad dobije po pičci, to će baš da podstakne pandure da eskaliraju sve ovo.

16. melke 2.0 nisi u stanju doakaš sns ex žutom lokalcu išo bi goloruk na ćacilend, će izgineš ratniče sine

17. šta znači sad to, da treba odustaneš jer ne može se lol

Ne treba da se odustane, samo mi nije jasan taj tvoj optimizam oko cele priče. S jedne strane studenti nose mladost, nepotkupljivost, bore se za neku svoju ideju, i po tvojim rečima trn su u oku globalizmu.
    Sa druge strane, kažeš da sami mora da se izborimo, za 'svoje mesto pod suncem' nakon promena. Da se nekako uklopimo sa tim globalizmom (ili čak bolje da dignemo celi svet na noge i da globalizam, kakav sada postoji, nekako nestane).
    Ja za ovaj drugi deo nikako ne vidim rešenje, bez idenja niz dlaku i vraćanja na nekog novog sistemskog Vučka (makar se menjao na svake 4 godine).
    Sve mi deluje kao Juga posle 45-te. Tito krenuo sa pričom koja se nije svidjala većini sveta. U nekom trenutku odjebao Staljina i žonglirao izmedju 2 stolice. To je bilo super sve dok nije neko izvukao jednu od te 2 stolice.
    Ovaj tekst sa ETF-a je sviranje qrcu. GOmile ljudi su utekle odavde jer su shvatile da ovde nikad ne može da bude drugačije. Samo je pitanje trenutka kad će i ovi da dodju do tog prosvetljenja

18. pepsi ne kenjaj tito je bio engleski agent kakvi kurci dve stolice. i vucela je blerov agent i sutra će pravi novi goli otok - ah da upravo to živimo o novom obliku

Jebo te tito da te jebo

19. ne obraćaj mu se pepsi, dodatno mu kvariš mentalno zdravlje koje je već pri samom dnu. to važi i za ostale. pustite čoveka dok još nije uradio nešto krajnje neracionalno i potencijalno opasno za sebe i ostale.

20. klinci odjebali nvo zgadiju, odjebali vucelu, odjebali sorosoide

Klinci za par meseci izvalili real stanje snime & co ćive fejk dzipsi ćivote

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.