karaj vucelu

1. Novi Sad jebe ne vadi

2. Bez toga je sve ovo trošenje dragocenih resursa.

kojih tačno resursa?

3. Apsolutno, ali razmišljam, valjda ima bar jedan pametni medj' tom decom koji vidi da ludak neće tek tako da ode i da organizuje 100-tinak ljudi koji će da odrade 'prljav posao', a masa da bude tu da ih štiti od onih koji bi po svaku cenu da brane ludaka.

brt pored policije i vojske ocekujes od naroda tj tacnije studenata da resava te probleme na taj nacin. Dal si realan jbt

4. Al' koja je onda bila svrha tog protesta? I ta vojska i ta policija je (valjda) deo naroda. Ako nemaš podršku barem njihovog dela, ili nema šta da tražiš na demonstracijama. ili ideš svesno da će biti žrtava pa ko bode jači.
    Za resurse mislim pre svega na ljudske. Nešto što bi neko (tu pre svega mislim na onu prvu grupu studenata) i mogao da nauči korisno na faxu i da kasnije upotrebi (nebitno u kojoj zemlji) sad je stopirano. Ako bi postojalo svetlo na kraju ovog tunela, onda je naravno vredno žrtvovanje i tih resursa, ali ovde čak nije ni pat pozicija. Ludak cepa svoju priču. Ispranje mozga bez prekida. A ako se nadaš da će pre ili kasnije da pomru svi ovi koji ga podržavaju i da dodju ovi mladji/bolji, varaš se. Do tad će već da stasa nova garnitura ovih motača kablova i uhlebljenih ćacija koji su srećni sa tim što imaju, a ovih drugih (nekadašnjih studenata) pola neće biti u zemlji.
    Pa o čemu brate mi pričamo kad imaš samo par opština u Srbiji gde oni nisu pobedili na izborima?

5. a jbt pepsi ta prica koju vrtis je bila aktuelna pre cirka 7 meseci

svasta se desilo u medjuvremenu

Za resurse mislim pre svega na ljudske. Nešto što bi neko (tu pre svega mislim na onu prvu grupu studenata) i mogao da nauči korisno na faxu i da kasnije upotrebi (nebitno u kojoj zemlji) sad je stopirano.

brate naučili su o životu 10x više za ovih 6 meseci nego što bi naučili da idu na tri fakulteta.
    Nemoj mi samo reći da si zabrinut za njihovo dobro u tom smislu, neće fakultet nigde da pobegne.

Pa o čemu brate mi pričamo kad imaš samo par opština u Srbiji gde oni nisu pobedili na izborima?

pokrali, potkupili, ucenili itd itd

ps nisam znao da si takav defetista

6. Ali što su čoveka apsolutno svi izvalili do sada, neka ga, nek se poliva govnima i dalje.

7. Brate ovo u NS je potop apsolutni, bukvalno više nikoga nemaju. Direktori i sin onog ćelavog imbecila u ostavci nedeljom brane izlog, pa tuga rođeni. I nešto dilera što moraju da budu tamo, sve ih uredno snimili i mogu lagano da krenu da se pakuju i sele iz grada čim padne žvalavi.

8. brate ne bi me čudilo da krenu tu na bulevaru da postavljaju šatore i da krenu da se ograđuju ko u ćacilendu

ovo su poslednji nivoi odbrane a panduri kurve i dalje jedu govna i ponizavaju se

9. ali obj nislije su direktno ustale na sns, čačani takođe, kraljevčani takođe, sad i ns aktivno...jedino bg nije se pomerio po tom pitanju, instalirali im ćacilend tamo nikom ništa

10. au bulge sta je ovo na informeru jbt teška neverica

https://ibb.co/60jkfzQh

11. da krenu tu na bulevaru da postavljaju šatore

C, mora neko i da valja gudru jbg, nemož samo pod šatrom da se sedi. Vidiš koliko je sati kad mali degen jebenog vučevića mora da bude tu, direktori, dileri, stoje tu i ovi ih snimaju jbt. Zamisli to, pa nije im do života, dilerima pogotovo, jer sve to nema keša da beži preko kad padne ovo bezumlje. Nemaju bre oni više ništa i nikoga, to je šaka jada sveukupno.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.