U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Deluje mi da mu je ovo sa smenom komandanta saj-a najveći pucanj u nogu do sada.
Што?
И што је уопште смењен, па није званично било САЈа на протестима, једино у цивилу можда.
fazon nije bilo saja osim kad su intervenisali na blokadi prokopa lol
Јбг нисам пратио ништа осим оног јуче
Saj mu pokazao kurčinu još davnih dana, rade na ovoj smeni od januara bukvalno. Plus bi oni i trebalo da hapse i njega i ostatak kamarile. Zenta se žvalavi saja samo tako.
msm da je vreme da se ide pred ciu jebigica valja tamo pokucati na vrata
Lol eno ga zunjara u informeru juce pozvao dragana na ferku
https://www.youtube.com/live/MHZtbZD6Bv4?si=Ao4eDh7vr82n09aq
jeftina prectava al lol
https://x.com/i/status/1964638121456497016
ŠKK
Hahaha ovo je legendarno
Клик МАФИЈА
haha svi kmeče kako je fingirano ovo sa žunjarom lol, realno iznerviro žvalinog kera propisno
ja sam srćani bolesnik kmeeee, lepo mu je rekao i da je petooktobarac, trebajo je jos samo da kaze da je i djilasov novinar da ga on napravio
Inače to tako ide u rilajfu, ušetaš se usred bela dana u informer, niko te ništa ne pita, kod čoveka kom je pola zemlje obećalo da će da ga jaše i koji je baš eto sad tu. Gde je kamera gde je rasveta, e da vidi tu je sve spremno, sedne brat Žunjara za sto ko gospodin čovek da kaže šta ima, niko ne reaguje, ne izbacuju, ne privode...
Inače gledao sam ovaj lajv iz NS sa njim bio, pobego je ko pička čim je krenula frka, izgasio se i odmaglio, čovek koji poziva na upad u ćacilend i ostalo. Šarović ostao, najeo se suzavca i otrova, svađao se sa murijom, oštetili mu opremu, rizikovao zdravlje, ispoštovao. Morao je i ovaj sad da izvede nešto, da bude relevantan.
E da, zaboravismo u svoj ovoj gužvi da se zahvalimo žvali i đembelom jer su razorili sps i doveli ga do praktično nepostojanja. Uništili su veliko zlo, treba im odati priznanje.
I ovog francuskog abzolut čedinu nikako da okačim
https://www.youtube.com/watch?v=jGJHgCNDJlI
žunjara jeste funjara ali ovo nije bilo fejkirano, informer teo da napravi rijaliti od ovoga kao sto na ulici rade svaki dan
tom logikom mozes kazes i da je sve na ulici predstava jer ona informer krava je konstantno tu
jebena vremena
Žunjara apsolutno beskorisna pojava + još pravi laganu štetu.
Где ће силне препичке из СПС кад се разложи странка после следећих избора, исто тако де ће препичке из СНС
tenkre zeljan paznje utripovo da je no1, sere po svemu i svima i sve zna
šta znam, nije bilo baš prijatno ovoj majmuncini koja misli da je najlajaviji dzukac u etru. Naravno sve uredno krezavci videli jer popiso se i po djilasu i djokicu itd itd...a tako i treba